αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈνα «τρελό» 24ωρο: Μια νεαρή επιχειρηματίας περιγράφει το πως περνά την ημέρα της (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα «τρελό» 24ωρο: Μια νεαρή επιχειρηματίας περιγράφει το πως περνά την ημέρα της (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι δεδομένο, ότι η ημέρα ενός επιχειρηματία είναι υπερ- γεμάτη. Πολλές ώρες εργασίας, πολλά meeting, αρκετές συναντήσεις εκτός γραφείου, αμέτρητα emails. Συνήθως, η ημέρα ξεκινά νωρίς. Όλο αυτό το σκηνικό, υπάρχει και στην καθημερινότητα της Kim Kaupe. Είναι νεαρή επιχειρηματίας και ιδρύτρια της εταιρίας ZinePak. Η οποία συνεργάζεται με διάφορους διάσημους ανθρώπους και κατασκευάζει αντικείμενα για τους fans τους.

Μέσα σε μόλις 1:41 η Kim Kaupe περιγράφει το «τρελό» 24ωρο της. Το οποίο παρουσιάζεται στο βίντεο του Forbes. Η ημέρα της ξεκινά κάπου στις 7:00- 7:30 το πρωί. Και μάλιστα το πρώτο πράγμα που κάνει, είναι προπόνηση στο μποξ. Μετά περπατά μέχρι το γραφείο.

Περνά το μεγαλύτερο μέρος των ημερών εντός του γραφείου της, αλλά επίσης αρκετές φορές πάει σε συναντήσεις έξω. Μάλιστα, όπως εξηγεί, προτιμά να κάνει γεύματα σε εξωτερικούς χώρους. Το αξιοσημείωτο: Εργάζεται σε τέτοιους ρυθμούς που δεν προλαβαίνει να πάει σπίτι, πριν βγει π.χ. για μια βόλτα. Έτσι, στο βίντεο την βλέπουμε να αλλάζει παπούτσια… στον δρόμο.

Η ημέρα τελειώνει αργά το βράδυ, στο σπίτι της πλέον. Προσπαθεί, όπως λέει, να κοιμάται 8 ώρες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 + seventeen =