αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΈνα σεμινάριο για το Instagram Marketing θα γίνει στην αυλή του Μηχανουργείου στο Γκάζι

Ένα σεμινάριο για το Instagram Marketing θα γίνει στην αυλή του Μηχανουργείου στο Γκάζι

Το INNOVATHENS powered by Samsung και το KEAK (Κέντρο Επιχειρηματικότητας Ανάπτυξης και Καινοτομίας) διοργανώνουν, την Κυριακή 28 Ιουνίου, στις 19:30, ένα συναρπαστικό δωρεάν σεμινάριο με τίτλο “Instagram Late Shot”που έρχεται για να δώσει όλες τις απαντήσεις γύρω από το Instagram μάρκετινγκ!

Το σεμινάριο διάρκειας 1,5 ώρας θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης, στον ανοιχτό και ποιοτικό χώρο της Τεχνόπολης, και συγκεκριμένα στην αυλή του Μηχανουργείου, τηρώντας όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις και με γνώμονα πάντα την ασφάλεια του κοινού. Ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι στα 30 άτομα αυστηρά!

Σκοπός του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να βιώσουν μια καινοτόμα  εμπειρία εκπαίδευσης στους εξωτερικούς χώρους του παλιού εργοστασίου φωταερίου στο οποίο στεγάζεται η Τεχνόπολη. Μέσα από το σεμινάριο, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα στοιχεία-κλειδιά του Instagram, ενός από τα κορυφαία εργαλεία μάρκετινγκ στις μέρες μας.

Την εισήγηση του σεμιναρίου θα κάνει ο Γεράσιμος Τζαμαρέλος, κάτοχος διδακτορικού τίτλου σπουδών στο Marketing Management και πτυχιούχος στην Επικοινωνία και στην Ψυχολογία του καταναλωτή, με περισσότερες από 9.500 ώρες διδασκαλίας στην Ελλάδα και πάνω από 2.500 σε πανεπιστήμια του εξωτερικού, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αμερική.Η εισήγησή του θα καλύψει χρήσιμες ενότητες, όπως “Instagram tips & Περιεχόμενο”, “Stories & Hide hashtags”, ενώ θα συζητηθούν και όλα τα trends του Instagram.

Δηλώσεις συμμετοχής εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 + two =