αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈνα «πλοίο» φωτίζει τα πάντα στην πόλη: Νέες φωτογραφίες από το φουτουριστικό κτίριο στην Καλλιθέα

Ένα «πλοίο» φωτίζει τα πάντα στην πόλη: Νέες φωτογραφίες από το φουτουριστικό κτίριο στην Καλλιθέα

Θα μπορούσε να σταθεί ένα… πλοίο μέσα στην πόλη; Κι όμως, αυτό μπορείς να το δεις -μεταφορικά μιλώντας- στην Καλλιθέα. Πρόκειται για την νέα έδρα της ελληνική ναυτιλιακής εταιρίας, Agemar. «In the city of Athens, a ship stands out enlightening everything», σημειώνει σε ανάρτηση της στα social media η Linea Light Group, η εταιρία που τοποθέτησε τον εντυπωσιακό φωτισμό στο κτίριο.

Η κατασκευή του κτιρίου ολοκληρώθηκε πριν από περιπου 2μισι χρονια. Στο εσωτερικό του περιλαμβάνει εκπαιδευτικό κέντρο, ναυτιλιακές υπηρεσίες και υπόγειο ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Επίσης, περιλαμβάνει συμπληρωματικούς χώρους όπως Μουσείο, Βιβλιοθήκη, καφέ, γραφεία του Ιδρύματος, γυμναστήριο, αμφιθέατρο και χώρο εστίασης.

Όσο για το πόσο κόστισε συνολικά; Το κόστος έφτασε στα 46.850.000 ευρώ. Πρόκειται για ένα κτίριο που τραβά τα βλέμματα, έχει 24ωρη φύλαξη, και φυσικά έχουμε ξανά μιλήσει για αυτό στο It’s Possible. Δες παρακάτω μερικές νέες φωτογραφίες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 + 1 =