αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈνα γράφημα- γίγας δείχνει τις συνήθειες των πιο επιτυχημένων ανθρώπων

Ένα γράφημα- γίγας δείχνει τις συνήθειες των πιο επιτυχημένων ανθρώπων

Οι πετυχημένοι άνθρωποι, έχουν τις δικές τους ιδιαίτερες συνήθειες. Με μια απλή ματιά, ίσως να μην γίνεται απόλυτα κατανοητό γιατί κάνουν το κάθε πράγμα. Ωστόσο, τα πρόσωπα αυτά έχουν διαμορφώσει το καθημερινό πρόγραμμα τους, το οποίο τους βοηθά να κρατιόνταν σε υψηλό επίπεδο.

Για παράδειγμα, όπως είναι γνωστό, ο ιδρυτής του Facebook Mark Zuckerberg φορά μπλουζάκι ίδιου χρώματος σε κάθε εμφάνιση του. Το κάνει για να μη λαμβάνει… περιττές αποφάσεις μέσα στην ημέρα, όπως το τι θα φορέσει. Από την άλλη, ο ιδρυτής των Tesla και SpaceX, Elo Musk, «χωρίζει» την κάθε ημέρα σε blocks των 5 λεπτών και οργανώνεται κατάλληλα. Έτσι ώστε να παίρνει το μάξιμουμ από κάθε λεπτό.

Οι Oprah Winfrey, Warren Buffett και Bill Gates βάζουν στην κορυφή των προτεραιοτήτων τους την ανάγνωση βιβλίων. Ο ιδρυτή του Virgin Group, Richard Branson, ξυπνά στις 5:00 το πρωί, για να κολυμπήσει, να κάνει kite surf ή να παίξει τένις. Για να πάρει ενέργεια. Και υπάρχουν τόσα άλλα παραδείγματα.

Το αμερικανικό site mbanogmat.com, δημιούργησε ένα εντυπωσιακό γράφημα, στο οποίο καταγράφονται οι βασικές καθημερινές συνήθειες των πιο πετυχημένων ανθρώπων που υπάρχουν τώρα ή έχουν περάσει από αυτόν τον πλανήτη. Μαζί, θα δείτε και μερικές πληροφορίες για αυτούς και την επαγγελματική τους δραστηριότητα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 + 10 =