αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈνα βίντεο 1 λεπτού, δείχνει τις κομβικές κινήσεις για να γίνεις πλούσιος. Συμβουλεύει ένας αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος

Ένα βίντεο 1 λεπτού, δείχνει τις κομβικές κινήσεις για να γίνεις πλούσιος. Συμβουλεύει ένας αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος

Για τον Grand Cardone έχουμε ξανά μιλήσει εδώ στο It’s Possible. Πρόκειται για έναν αυτοδημιούργητο εκατομμυριούχο που ξεκίνησε από το μηδέν και εφαρμόζοντας το δικό του επίμονο πλάνο, με πολλές ώρες εργασίας, κατάφερε να φτάσει στην business επιτυχία.

Το παρακάτω βίντεο του CNBC είναι μόλις 1 λεπτού. Και παραθέτει τις κομβικές κινήσεις που πρέπει να κάνεις, έτσι ώστε να γίνεις πλούσιος. Σύμφωνα με τα όσα προτείνει ο Grant Cardone.

Ξεκινά με μια φράση: «Ο λόγος για τον οποίοι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γίνονται πλούσιοι, είναι γιατί ποτέ δεν το θεωρούν πιθανό».

Όπως λέει ο γνωστός επιχειρηματίας, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να αποφασίσεις ότι θέλεις να γίνεις πλούσιος. Και να πιστέψεις ότι το αδύνατο είναι δυνατό. Στη συνέχεια, πρέπει να δεις με πόσους τρόπους μπορείς να συλλέξεις χρήματα και σε τι χρονικό ορίζοντα. Φτιάξε ένα καλό εισόδημα: κάνε περισσότερες πωλήσεις ή βρες μια δεύτερη δουλειά.

Οι επαφές παίζουν ρόλο. Βρες ποιοι έχουν χρήματα. Και πέρνα χρόνο με ανθρώπους που μπορούν να σε πληρώσουν. Αφού μαζέψεις τα χρήματα που θέλεις, κάνε επενδύσεις. Έτσι, αν κινηθείς σωστά, θα αποκτήσεις ακόμα περισσότερα χρήματα.

Simple steps to get rich from a self-made millionaire

6 steps to get 'super rich,' from a man who went from broke to millions, Grant Cardone. http://cnb.cx/2mXK1mx

Posted by CNBC: Make It on Samstag, 12. August 2017

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 4 =