αρχικηVIRALΈνας startupper έφτιαξε πολυτελείς μικροκαμπίνες για όσους θέλουν να δουλεύουν remote στην απόλυτη ησυχία της φύσης (ΦΩΤΟ)

Ένας startupper έφτιαξε πολυτελείς μικροκαμπίνες για όσους θέλουν να δουλεύουν remote στην απόλυτη ησυχία της φύσης (ΦΩΤΟ)

Πως θα σου φαινόταν να δουλεύεις με το laptop σου, μέσα στην… απόλυτη ησυχία της φύσης; Μία τέτοια ιδέα είχε ο Charlie Hammond, ο οποίος έχει εργαστεί σε διάφορες startups.

Έφτιαξε το brand, Find Sanctuary. Με απλά λόγια, αποφάσισε να κατασκευάσει χώρους glamping (όρος για το πολυτελές κάμπινγκ) κοντά σε αστικά κέντρα, όπου θα μπορείς να βρεις μικροσκοπικές καμπίνες εξοπλισμένες με ηλεκτρικό ρεύμα, τρεχούμενο νερό και ασύρματο ίντερνετ. Θα απευθύνονται σε κατοίκους των πόλεων, πολυάσχολους επαγγελματίες και εταιρείες που αναζητούν καταφύγια στη φύση για εργασία και συναντήσεις εκτός έδρας. Ο στόχος είναι να συγχωνευθούν τα αναζωογονητικά οφέλη ενός καταφυγίου στη φύση με τις σύγχρονες τεχνολογικές ανέσεις.

«Οι πολυτελείς μικροκαμπίνες προσφέρουν ένα απαράμιλλο περιβάλλον για remote εργασία ή απλή αναψυχή, επιτρέποντας στους επισκέπτες να βυθιστούν στη φύση και ταυτόχρονα να παραμείνουν συνδεδεμένοι με τον σύγχρονο κόσμο» λέει η εταιρεία.

Η πρώτη τοποθεσία –η οποία θα προσφέρει 40 καμπίνες– θα βρίσκεται στο Big Bear, μια γραφική περιοχή που βρίσκεται 100 μίλια βορειοανατολικά του Λος Άντζελες.Find Sanctuary

Το Find Sanctuary κατασκεύασε μια πιλοτική καμπίνα και διεξάγει μια δοκιμή beta στην τοποθεσία, κατά την οποία τα επίπεδα κορτιζόλης των επισκεπτών μετρώνται πριν και μετά τη διαμονή τους για να «προσδιοριστεί ο αντίκτυπος του καταφυγίου στην ευημερία και τα επίπεδα άγχους».

Το κεντρικό τμήμα της κατοικίας περιλαμβάνει μια κουζίνα, μια τραπεζαρία τύπου μπαρ και ένα ξύλινο γραφείο. Στη μία πλευρά υπάρχει ένα μπάνιο με ντους βροχής με φεγγίτη και μια γωνιά ανάγνωσης σε στυλ σοφίτας με ένα γιαπωνέζικο στρώμα tatami. Στην άλλη πλευρά υπάρχει ένας χώρος ύπνου με ένα κρεβάτι και είσοδο διπλής πλευράς.

Τα εσωτερικά τελειώματα περιλαμβάνουν ανοιχτόχρωμο κόντρα πλακέ από βαλτική σημύδα, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για την επένδυση των επιφανειών και τα προσαρμοσμένα εντοιχισμένα έπιπλα.

Εκτός από τις καμπίνες ύπνου, το Find Sanctuary σχεδιάζει να εισαγάγει καμπίνες γραφείων που θα χρησιμεύσουν «ως συνεργατικός χώρος σκέψης».

https://www.lifo.gr/sites/default/files/styles/main_mega/public/articles/2022-10-10/dezeen%20%284%29.jpg?itok=LcuIQpLZ

https://www.lifo.gr/sites/default/files/styles/lifo_lightbox_open/public/articles/2022-10-10/dezeen%20%286%29.jpg?itok=hE_1ufvK

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − 13 =