αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈνας startup expert αποκαλύπτει τα 6 «συστατικά», για να ξεκινήσεις μια πετυχημένη επιχείρηση

Ένας startup expert αποκαλύπτει τα 6 «συστατικά», για να ξεκινήσεις μια πετυχημένη επιχείρηση

Ο Sean Wise είναι ένας business καθηγητής στο Ryerson University. Αλλά όχι μόνο αυτό. Είναι startup expert. Και έχει παρακολουθήσει πάνω από 30.000 παρουσιάσεις στην ζωή του. Το κάνει παντού. Στη δουλειά ή ακόμα σε σε δείπνα.

Μετά από όλη αυτή τη διαδρομή, ο ίδιος έχει καταλήξει στα 6 «συστατικά» που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις μια πετυχημένη επιχείρηση. Καταρχήν, πρέπει να είσαι… ο δικός σου πελάτης. Οι επιχειρήσεις που έχουν ιδρυτές οι οποίοι χρησιμοποιούν τα προϊόντα που παράγουν, είναι καλύτερες.

Δεύτερον, απλά ξεκίνα! Δεν χρειάζεται να έχεις ένα τελειοποιημένο προϊόν. Δες π.χ. στο Kickstarter τι γίνεται. Πολλά χρήματα επενδύονται απλά σε concepts. Τρίτον, χρηματοδότησε την ιδέα μόνος σου αρχικά (αν πραγματικά πιστεύεις σε αυτή). «Πρώτα γίνε μεγάλος, μετά πήγαινες σε επενδυτές», λέει ο Wise.

Επίσης είναι σημαντικό να ανακαλύψεις την πραγματική αξία των προϊόντων σου. Τέλος πρέπει να αποδείξεις, ότι το δημιούργημα σου έχει πραγματική αξία και το χρειάζονται οι άνθρωποι. Οι επενδυτές δεν θα νοιαστούν για τα όνειρα σου. Αλλά θα εξετάσουν το αν αυτό που έφτιαξες μπορεί να φτάσει στην επιχειρηματική επιτυχία.

These are the five key ingredients to launch a business

This start-up expert has heard over 30,000 business pitches. This is how you'll get his attention.

Posted by CNBC Make It on Montag, 23. Oktober 2017

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 2 =