αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈνας business coach σημειώνει: «Η φράση 6 λέξεων που χρησιμοποιώ κάθε πρωί, για να φτάνω στο peak της απόδοσης μου»

Ένας business coach σημειώνει: «Η φράση 6 λέξεων που χρησιμοποιώ κάθε πρωί, για να φτάνω στο peak της απόδοσης μου»

O Chris Winfield είναι ένας πετυχημένος blogger, business coach και συγγραφέας. Έχει ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα, όμως έχει βρει την δική του φόρμουλα, έτσι ώστε να καταφέρνει πάντα να είναι παραγωγικός. Ξεκινά την ημέρα του με μια φράση 6 λέξεων: «Σήμερα θα είναι η καλύτερη ημέρα».

Όπως σημειώνει, αυτή η σύντομη φράση, μπορεί να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις τα πράγματα κάθε ημέρα. Να αλλάξει την νοοτροπία σου συνολικότερα.

Παράλληλα, ο Windfield, όπως λέει σε άρθρο του στο Thrive Global, διαπίστωσε ότι το να βάζεις σε μια δομή την ημέρα σου, είναι τελικά αυτό που μπορεί να σε οδηγήσει στην επιτυχία. Δεν χρειάζεται κάθε ημέρα να συμβαίνει κάτι απρόβλεπτο ή εκπληκτικό για να είσαι χαρούμενος και πετυχημένος. Μερικές φορές, γίνεσαι πραγματικά χαρούμενος όταν π.χ. έρχεσαι σε επαφή με άλλους ανθρώπους ή εξελίσσεσαι προσωπικά.

Έτσι, έχει «χτίσει» μια καθημερινή ρουτίνα, που του ταιριάζει. Με στόχο αυτό που λέγαμε στην αρχή. Να φτιάξει την «καλύτερη ημέρα». Τι κάνει όμως ο πετυχημένος blogger σε καθημερινή βάση; Όπως εξηγεί, έχει βάλει στο πρόγραμμα του κάποιες σταθερές συνήθειες. Για παράδειγμα, σηκώνεται πάντα νωρίς. Καρά το σώμα του σε καλή φυσική κατάσταση (και πίνει πολύ νερό). Γράφει κάθε πρωί το πλάνο της ημέρας, εστιάζοντας σε 6 σημαντικά tasks κάθε φορά.

Επίσης, πηγαίνει μια βόλτα στο πάρκο, κάτι που τον βοηθά να χαλαρώνει. Είναι σημαντική και η επαφή με τους ανθρώπους. Έτσι ο Winfield επιδιώκει κάθε ημέρα να μιλά με ανθρώπους τους οποίους εμπιστεύεται και αγαπά. Κάνει και κάτι ακόμα πιο δημιουργικό: Σκέφτεται ιδέες. Κάθε ημέρα, σκέφτεται πάνω από 10 ιδέες- κάτι που τον κάνει πιο δημιουργικό.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six + four =