αρχικηVIRALΈνας 89χρονος διανομέας έλαβε «χρυσό» φιλοδώρημα χάρη στο TikTok (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας 89χρονος διανομέας έλαβε «χρυσό» φιλοδώρημα χάρη στο TikTok (ΒΙΝΤΕΟ)

Η απόδειξη ότι η καλοσύνη που ξεχειλίζει κάποιες φορές από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ανεκτίμητης αξίας, αντικατοπτρίζεται στην ιστορία του 89χρονου διανομέα πίτσας, Ντέρλιν Νιούγουεϊ.

Ο 89χρονος εργάζεται 30 ώρες την εβδομάδα ως διανομέας πίτσας στην αλυσίδα Papa Johns Pizza, προκειμένου να μπορεί να καλύπτει τα πάγια έξοδά του που είναι περισσότερα από την σύνταξή του.

Ένας από τους σταθερούς πελάτες του, ο Κάρλος Βαλδέζ, άρχισε να βιντεοσκοπεί τις παραδόσεις του Νιούγεϊ στην μπροστινή πόρτα του σπιτιού του και να τις μοιράζεται στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης TikTok.

Γνωστός πλέον για την φράση, “Γεια σας, θα θέλατε πίτσα;” όταν παραδίδει, ο Νιούγουεϊ έγινε σύντομα ο αγαπημένος των 53.000 ακολούθων του Βαλδέζ.

“Είναι τρελό. Όλοι τον αγαπούν”, είπε ο Βαλδέζ, προσθέτοντας ότι πολλοί από τους οπαδούς του σχολίασαν την απογοήτευσή τους για το γεγονός ότι ο Νιούγουεϊ έπρεπε να εργάζεται ακόμα. “Κάποιος σε αυτήν την ηλικία δεν θα έπρεπε να δουλεύει τόσο”.

Έτσι, η οικογένεια Βαλδέζ πήρε την ιδέα να συγκεντρώσει χρήματα σε συνεργασία με τους ακόλουθους στο TikTok. “Συλλογικά ως κοινότητα TikTok, όλοι συγκεντρώθηκαν και καταφέραμε να συγκεντρώσουμε 12.000 δολάρια για αυτό το εκπληκτικό άτομο”, δήλωσε ο Κάρλος, σύμφωνα με το Today.

Μαζί με το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι KSL, ο μεγαλύτερος θαυμαστής του Νιούγουεϊ που τον έκανε διάσημο στο TikTok, πραγματοποίησε μια ειδική παράδοση-έκπληξη στην πόρτα του 89χρονου, αξίας 12.000 δολαρίων.

“Πώς μπορώ να πω ευχαριστώ; Δεν ξέρω τι να πω”, είπε συγκινημένος ο Νιούγουεϊ. Η στιγμή καταγράφηκε από τα κινητά των παρευρισκόμενων και το Twitter όσο και το TikTok που δημοσιεύτηκαν τα σχετικά βίντεο δεν μπορούν να συγκρατήσουν τον θαυμασμό τους, τόσο για τον 89χρονο όσο και για την οικογένεια Βαλδέζ.

Πηγή: News247.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven + fourteen =