αρχικηVIRALΈνας 31χρονος στην Ιταλία «έσπασε» την καραντίνα για να παίξει Pokemon Go, μαζί με την κόρη του

Ένας 31χρονος στην Ιταλία «έσπασε» την καραντίνα για να παίξει Pokemon Go, μαζί με την κόρη του

Η δραματική κατάσταση με την πανδημία του κορωνοϊού και τα πολύ αυστηρά μέτρα εγκλεισμού που έχει πάρει η κυβέρνηση στην Ιταλία από τις 10 Μαρτίου 2020, δεν αποτέλεσαν εμπόδιο για έναν 31χρονο τύπο να βγει στο δρόμο με σκοπό να κυνηγήσει…Pokémon μαζί με την κόρη του…

Το γεγονός καταγράφηκε στο San Fermo, μια μικρή πόλη στη Βόρεια Ιταλία, όπου το περίπολο της Αστυνομίας προχώρησε στη σύλληψη του παραβάτη. Η δικαιολογία που έδωσε στους αστυνομικούς ήταν τουλάχιστον ειλικρινής: “πρέπει να κυνηγήσω τα Pokémon”.

Το παραπάνω περιστατικό είναι ενδεικτικό της τεράστιας επιτυχίας που έχει καταφέρει να σημειώσει η Niantic με το Pokémon Go, άσχετα αν στην προκειμένη περίπτωση είναι καταδικαστέο. Θα περίμενε κανείς ότι σε μια εποχή που είτε φοβάσαι να κυκλοφορήσεις έξω, είτε απαγορεύεται, το Pokémon Go θα σημείωνε μεγάλη πτώση αλλά τα στοιχεία της Sensor Tower ανατρέπουν αυτήν την εκτίμηση.

Για την ακρίβεια, η εβδομάδα 16 – 23 Μαρτίου 2020 απέφερε έσοδα ύψους $23 εκατομμυρίων στη Niantic από το Pokémon Go, αριθμός κατά 66.7% μεγαλύτερος από αυτόν της εβδομάδας 9 – 16 Μαρτίου 2020! Η εταιρεία προχώρησε σε κάποιες αλλαγές, έτσι ώστε να εμφανίζονται πιο συχνά τα Pokémon για να τα πιάνεις πιο εύκολα ακόμα και μέσα στο σπίτι, αλλά και πάλι είναι εντυπωσιακή η επίδοση.

Πηγή: techgear.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty − 14 =