αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈνας 28χρονος αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος δίνει την συμβουλή του σε όποιον θέλει να αποκτήσει πολλά χρήματα

Ένας 28χρονος αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος δίνει την συμβουλή του σε όποιον θέλει να αποκτήσει πολλά χρήματα

Ο Tanner Chidester είναι 28 ετών, αλλά έχει μια περιουσία που ξεπερνά το 1 εκατ. δολάρια. Σε αυτό τον βοήθησαν οι δύο εταιρίες που ξεκίνησε: Η Fit Warrior και η Elite CEOs.

Έχοντας ξεκινήσει από το μηδέν, ο ίδιος έχει μάθει ότι ότι αν θες να γίνεις πλούσιος «είναι πολύ πιο εύκολο να κερδίσεις περισσότερα χρήματα, από το να προσπαθείς να εξοικονομήσεις περισσότερα». Όπως εξηγεί στο CNBC «ο αργός τρόπος για να φτάσεις στον πλούτο, είναι να κάνεις εξοικονόμηση».

Όπως σημειώνει το CNBC, στον Tanner Chidester πήρε λίγα χρόνια για να καταλάβει το πως να βγάζει χρήματα. Όταν ήταν 22 ετών, εγκατέλειψε το πανεπιστήμιο για να ξεκινήσει μια επιχείρηση που εστίαζε στα εξατομικευμένα προγράμματα γυμναστικής και φαγητού. Μέσα στα 2 πρώτα χρόνια έβγαλε μόλις 1.000 δολάρια από αυτό, και αναγκάστηκε να κάνει και άλλες δουλειές για να τα βγάλει πέρα.

Στην συνέχεια παρακολούθησε ένα μάθημα που αφορούσε το πως να χτίσεις μια online training επιχείρηση. Άρχισε να αλλάζει τρόπο δουλειάς και να βλέπει αποτελέσματα. «Τότε έμαθα ότι οι άνθρωποι θα μπορούσαν να πληρώσουν υψηλό αντίτιμο – υψηλό αντίτιμο που σημαίνει 1.500+ δολάρια – για μια υπηρεσία», λέει ο Chidester, ο οποίος ήταν 25 σε εκείνη τη χρονική περίοδο. «Πουλούσα τα προγράμματα γυμναστικής μου για περίπου 40 δολάρια. Τότε έμαθα, ότι οι άνθρωποι μπορούν να με πληρώσουν 1.500 δολάρια για την υπηρεσία μου» συμπληρώνει ο νεαρός επιχειρηματίας.

Εστίασε στο one-on-one coaching. Για το οποίο οι άνθρωποι ήταν διατεθειμένοι να δώσουν περισσότερα χρήματα, όπως διαπίστωσε. Μόλις αύξησε τις τιμές του, άρχισε να βλέπει να έρχονται πολλά χρήματα: Κέρδισε 10.000 $ σε μια εβδομάδα. Τελικά, δούλεψε με τον ίδιο τρόπο μέχρι να φτάσει να κερδίζει μεταξύ 30.000 και 50.000 δολαρίων το μήνα. Μέχρι να κλείσει τα 27 του χρόνια, ήταν ήδη εκατομμυριούχος.

Ενώ η εξοικονόμηση χρημάτων είναι σημαντική, ο Tanner λέει ότι η εστίαση στο κέρδος είναι ένας πιο αποτελεσματικός δρόμος για την οικοδόμηση πλούτου. Επιπλέον, εάν βγάζετε πολλά, «είναι πολύ πιο εύκολο να βάλετε χρήματα στην άκρη, ούτως ή άλλως», τονίζει. Και εξηγεί πως όσο περισσότερα χρήματα βγάζεις, τόσα περισσότερα θα σου μένουν στην άκρη, ενώ θα έχεις ήδη πληρώσει και τα πάγια μηνιαία έξοδα σου.

Πρέπει να ψάξεις να βρεις τρόπους για να βγάλεις περισσότερα χρήματα. Και όχι να παλεύεις συνεχώς για το πως… θα ξοδεύεις λιγότερα. Φυσικά και το πρώτο δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Χρειάζεται σκληρή δουλειά, δοκιμές και επιμονή.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 − eleven =