αρχικηVIRALΈνας 24χρονος δεν έβρισκε δουλειά. Τελικά τα κατάφερε με μια «τρελή» κίνηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας 24χρονος δεν έβρισκε δουλειά. Τελικά τα κατάφερε με μια «τρελή» κίνηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν η κατάσταση γίνεται ζόρικη… οι ζόρικοι συνεχίζουν ,λέει ένα παλιό ρητό. Και φαίνεται πως κάπως έτσι σκέφτηκε ο Adam Pacitti. Ο 24χρονος έστειλε το βιογραφικό του σε 250 εταιρίες χωρίς να πάρει ποτέ έστω μία απάντηση, το 2012. Αντί όμως να τα παρατήσει, αποφάσισε να βάλει σε εφαρμογή ένα «τρελό» σχέδιο.

Αποφάσισε να τα παίξει όλα για όλα και να διαφημίσει τον εαυτό του με μια προωθητική ενέργεια που είπε «Employ Adam» (Δώστε δουλειά στον Άνταμ) και αγόρασε χώρο σε διαφημιστική πινακίδα, γράφοντας «ξόδεψα τις τελευταίες μου 500 λίρες σε αυτή την αφίσα. Σας παρακαλώ δώστε μου δουλειά».

Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά: Η ιστοσελίδα που παρέπεμπε η διαφήμιση κατακλύστηκε από κόσμο, με περισσότερους από 1,5 εκατ. ανθρώπους να μπαίνουν για να δουν τον αντισυμβατικό νεαρό και το βίντεό του.

Το κάλεσαν σε 60 συνεντεύξεις για δουλειά και έπιασε τελικά τη θέση των ονείρων του σε κορυφαία μιντιακή εταιρία της Αγγλίας. «Ένας πιθανός εργοδότης μού έστειλε e-mail μέσα στην πρώτη ώρα από το ανέβασμα του site», δήλωσε αργότερα.

Μια ιστορία που μπορεί να εμπνεύσει ακόμα και σήμερα όσους ψάχνουν δουλειά. Και να αναζητήσουν… τρελούς τρόπους για να φτάσουν στον στόχο τους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 + nine =