αρχικηVIRALΈνας χρονοταξιδιώτης από το έτος 6491 λέει: «Υπάρχουν μορφές ζωής ανώτερες του ανθρώπου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας χρονοταξιδιώτης από το έτος 6491 λέει: «Υπάρχουν μορφές ζωής ανώτερες του ανθρώπου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας ταξιδιώτης του χρόνου, εν ονόματι Τζέιμς Όλιβερ, ο οποίος ισχυρίζεται πως «κόλλησε» στο 2018 όταν χάλασε η μηχανή του χρόνου του, προσπαθεί να δώσει απάντηση στις ερώτημα αν υπάρχει ζωή πέρα από το Γη.

Συγκεκριμένα, ο Όλιβερ δήλωσε ότι υπάρχουν «αμέτρητες» μορφές ειδών πιο εξελιγμένα από τους ανθρώπους, σε πλανήτες γύρω από τον κόσμο. Ερωτηθείς εάν υπάρχουν άλλες μορφές ζωής, είπε: «Ναι, αμέτρητες» και συνέχισε: «Εντάξει όχι και αμέτρητες, αλλά πολλές».

Βέβαια, συνέχισε λέγοντας: «Το ανώτερες είναι θέμα οπτικής. Η γάτα σου για παράδειγμα πιστεύει ότι είναι ότι πιο έξυπνο υπάρχει».

Όσον αφορά τη ζωή σε άλλου πλανήτες είπε: «Υπάρχουν και άλλα είδη και ορισμένα άτομα που είναι απίστευτα προικισμένα και πολύ έξυπνα».

Οσον αφορά τη μετοίκηση του σε άλλους πλανήτες, δήλωσε πως η ανθρωπότητα στο μέλλον θα ανακαλύψει πολλούς απομακρυσμένους γαλαξίες και μάλιστα θα αποικίσει πολλούς πλανήτες.

«Βρίσκουμε καθημερινά νέους γαλαξίες και νέους πλανήτες. Το μεγαλύτερο μέρος τους είναι απλά τίποτα».

Ωστόσο, σε μια περίεργη προειδοποίηση, αποκαλύπτει όλα αυτά δεν έχουν έρθει χωρίς κόστος αφού μεταξύ των δια-πλανητικών ειδών έχουν ξεσπάσει πόλεμοι.

Βέβαια, για να μην ανησυχούμε για το μέλλον της ανθρωπότητας μας διαβεβαίωσε ότι οι συγκρούσεις έχουν επιλυθεί από ένα δια-πλανητικό κυβερνητικό όργανο γνωστό ως «Ομοσπονδία».

«Η Ομοσπονδία είναι εκεί ως ένα σκάφος διατήρησης της ειρήνης για να εξασφαλίσει ότι και οι δύο πλευρές θα πάρουν αυτό που χρειάζονται ο ένας από τον άλλο και θα εξασφαλίσουν μια ειρηνική μετάβαση ή ειρηνικές διαπραγματεύσεις».

Σε περίπτωση που είστε σκεπτικοί, να σας ενημερώσουμε ότι οι απαντήσεις του «επαληθεύτηκαν» από μια «μηχανή ανιχνευτή ψεύδους», ο οποίος επιβεβαίωσε του λόγου το αληθές!

Πηγή: in.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × five =