αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈνας χημικός έφτιαξε τον «ναό του προφιτερόλ», στο κέντρο της Αθήνας. Και φτιάχνει το γλυκό μπροστά σου

Ένας χημικός έφτιαξε τον «ναό του προφιτερόλ», στο κέντρο της Αθήνας. Και φτιάχνει το γλυκό μπροστά σου

Ένα ιδιαίτερο ζαχαροπλαστείο υπάρχει σε έναν από τους κάθετους της Ερμού. Το Choureal ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη και πλέον βρίσκεται και στην Αθήνα.

Ιδιοκτήτης είναι ο Miles Σκλήρης. Ο οποίος δεν είναι ζαχαροπλάστης. Αλλά χημικός. «Το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής μοιάζει πολύ με τη δουλειά σε ένα εργαστήριο χημείας», συνηθίζει να λέει ο ίδιος. Και έχει κάνει πράξη μια ιδιαίτερη ιδέα.

Σε αυτό το μαγαζί το προφιτερόλ φτιάχνεται μπροστά στα μάτια σου, από την αρχή. Πρώτα διαλέγεις το μέγεθος που θες. Έπειτα αποφασίζεις τη γέμιση που θέλεις να έχεις το γλυκό σου: με κρέμα πατισερί με βανίλια Μαδαγασκάρης ή παγωτό. Και μετά πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα στις 9 διαφορετικές σοκολάτες που θα αγκαλιάσουν τα σουδάκια: γάλακτος, bitter, extra bitter, λευκή, καραμέλα, πραλίνα, λευκή με γλυκόριζα και ακατέργαστη ζάχαρη, ζεστή σοκολάτα και μία σοκολάτα εποχής.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × five =