αρχικηVIRALΈνας μπλε κάβουρας… εμφανίστηκε στο Μεταξουργείο

Ένας μπλε κάβουρας… εμφανίστηκε στο Μεταξουργείο

Από του Ψυρρή μέχρι τα Εξάρχεια κι από τον Βοτανικό έως την Ομόνοια, οι βόλτες στο κέντρο της Αθήνας επιφυλάσσουν διαρκώς εκπλήξεις, μια και οι τοίχοι έχουν ψυχή, φωνή και αισθητική, χρωματίζονται και μεταμορφώνονται σε καρτουνίστικα καρέ γεννώντας ινσταγκραμικές γωνιές. Όπως αυτός ο μπλε κάβουρας με τις μεγάλες δαγκάνες δίπλα από το ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens στην περιοχή του Μεταξουργείου, που έκανε την εμφάνισή του πριν από λίγες ημέρες.

Υπεύθυνος για την καλαίσθητη παρέμβαση είναι ο διεθνούς φήμης δημιουργός Étien. Στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Μικρό Παρίσι των Αθηνών» που διοργανώνεται για έβδομη χρονιά, ο Γάλλος street artist κατέληξε στο συγκεκριμένο σχέδιο με τη χαρακτηριστική τρισδιάστατη τεχνική του. Ήδη, εκατοντάδες φωτογραφικές λήψεις το έχουν αποτυπώσει, θυμίζοντας τη δημοτικότητα που είχε η κουκουβάγια του street artist WD.

Το φεστιβάλ «Μικρό Παρίσι των Αθηνών» συνεχίζεται έως την 1η Δεκεμβρίου με πάνω από πεντακόσιους καλλιτέχνες να συμμετέχουν φέτος. Η τελετή λήξης θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens, όπου αυτή τη στιγμή βρίσκονται και τα γραφεία του φεστιβάλ.

Πηγή: Αθηνόραμα

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

8 + 7 =