αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈνας μικρός συνεταιρισμός από το Βόλο θέλει να δώσει γάλα σε όλη την Ελλάδα

Ένας μικρός συνεταιρισμός από το Βόλο θέλει να δώσει γάλα σε όλη την Ελλάδα

Πρώτος στόχος «η επέκταση του δικτύου διανομής των γαλακτοκομικών προϊόντων της εταιρείας ώστε να βρίσκονται σε κάθε γωνιά της Ελλάδος. Εντός του 2016 έχει επιτευχθεί τα προϊόντα μας να βρίσκονται στην Πελοπόννησο, στα νησιά του Αιγαίου, καθώς και στην Δυτική Μακεδονία».

Αυτοί είναι οι πρώτοι από τους στόχους για το 2017 που τέθηκαν στην επαναληπτική ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14/6, στα γραφεία του εργοστασίου της ΕΒΟΛ.

«Τα μέλη της Γ.Σ. για άλλη μια φορά αναγνώρισαν και επιβράβευσαν τις προσπάθειες του Δ.Σ., των υπηρεσιακών παραγόντων και των εργαζομένων του ΑΣ Βόλου και εξέφρασαν τη απόλυτη στήριξη τους προς αυτούς, καθώς επίσης και επιθυμία και ευχή τους για συνέχιση της αναπτυξιακής – ανοδικής πορείας του Συνεταιρισμού», σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΑΣ Βόλου έχει ως εξής:

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σήμερα στις 14/6/2017 στα γραφεία του εργοστασίου ΕΒΟΛ, η επαναληπτική ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του ΑΣ Βόλου, η οποία διεξήχθη σε κλίμα ενότητας ανάμεσα στα 112 μέλη που συμμετείχαν σε αυτή.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Νικήτας Πρίντζος ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου αποτελεί έναν από τους λίγους Α.Σ. της χώρας, που παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, καταφέρνει και είναι μια υγιής οικονομική μονάδα με θετικά αποτελέσματα, χωρίς δανεισμό και χωρίς οφειλές.

Καταφέρνει επίσης και πραγματοποιεί επενδύσεις εξ’ιδίων κεφαλαίων και έχει ολοκληρώσει την νέα μονάδα του εργοστασίου γάλακτος, πρότυπο γαλακτοβιομηχανίας, ύψους 6,5 εκ ευρώ.

Παρεμβαίνει στην αγορά προσφέροντας ικανοποιητικές τιμές τόσο στους αγρότες όσο και στους κτηνοτρόφους. Επίσης προσφέρει στο μέτρο του δυνατού στο κοινωνικό σύνολο και σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη τους στα προϊόντα του ΕΒΟΛ.

Παρόλο τις παροχές που εδόθησαν τόσο στους αγρότες, στους κτηνοτρόφους όσο και στο κοινωνικό σύνολο οι οποίες υπερέβησαν τις 700.000 ευρώ, τα κέρδη του ΑΣ Βόλου για την χρήση του 2016, ανήλθαν στο ποσό των 1.250.000 €.

Τα ως άνω αναφερόμενα εκ μέρους του κ. Προέδρου επιβεβαίωσε με έμφαση ο παρευρισκόμενος ορκωτός ελεγκτής, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια και αποτύπωσε με σαφήνεια την εξαιρετική θετική πορεία της Οργάνωσης, γεγονός που αποδεικνύεται , χωρίς καμία αμφισβήτηση όπως ανέφερε και από τις οικονομικές καταστάσεις του συνεταιρισμού.

Επίσης τονίστηκε ότι το Δ.Σ. αναλαμβάνει περαιτέρω πρωτοβουλίες ανάπτυξης που θα δώσουν τη δυνατότητα αξιοποίησης ευκαιριών στον αγροτικό κόσμο της περιοχής .

Κατά τις εργασίες της Γ.Σ., πρόσκληση της οποίας είχε δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο, και μετά από μυστική ψηφοφορία, εγκρίθηκαν όλα τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης καθώς και οι χρηματοοικονομικές καταστάσεις του έτους 2016, με συντριπτική πλειοψηφία και ειδικότερα με 111 θετικές ψήφους και 1 άκυρη.

Στόχοι του 2017 είναι η επέκταση του δικτύου διανομής των γαλακτοκομικών προϊόντων του ΕΒΟΛ να βρίσκονται σε κάθε γωνιά της Ελλάδος. Εντός του 2016 έχει επιτευχθεί τα προϊόντα του ΕΒΟΛ να βρίσκονται στην Πελοπόννησο, στα νησιά του Αιγαίου, καθώς και στην Δυτική Μακεδονία.

Τα μέλη της Γ.Σ. για άλλη μια φορά αναγνώρισαν και επιβράβευσαν τις προσπάθειες του Δ.Σ., των υπηρεσιακών παραγόντων και των εργαζομένων του ΑΣ Βόλου και εξέφρασαν τη απόλυτη στήριξη τους προς αυτούς, καθώς επίσης και επιθυμία και ευχή τους για συνέχιση της αναπτυξιακής – ανοδικής πορείας του Συνεταιρισμού.

Πηγή: Economy365.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five + 13 =