αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈνας ελληνικός φούρνος στη Ν. Υόρκη, το άρθρο των New York Times, και οι εντελώς «αταίριαστοι» ιδιοκτήτες

Ένας ελληνικός φούρνος στη Ν. Υόρκη, το άρθρο των New York Times, και οι εντελώς «αταίριαστοι» ιδιοκτήτες

Εδώ και λίγους μήνες, οι πολίτες που ζουν στην Νέα Υόρκη έχουν την ευκαιρία να γευτούν ελληνικές γεύσεις, σε έναν ιδιαίτερο φούρνο που έχει ανοίξει στην περιοχή. Ο Fournos Theofilos είναι ένας 2όροφος φούρνος που έχει δημιουργηθεί στην καρδιά του Μανχάταν.

Και μάλιστα, έχει δύο «αταίριαστους ιδιοκτήτες. Τον Γιώργο Κορρέ, γνωστό από τον χώρο των φαρμακευτικών προϊόντων, και τον Νικόλα Πασχαλάκη ο οποίος προέρχεται από τον κλάδο της τεχνολογίας. Οι δύο τους πάντως φαίνεται να έχουν στήσει ένα πετυχημένο εγχείρημα, ενώ σε αυτό έχουν αναφερθεί και οι New York Times με κολακευτικό άρθρο.

Οι δύο Έλληνες σεφ, Γιάννης Τσιάκος και Διονύσης Λιακόπουλος συστήνουν την ελληνική κουζίνα μέσα σπό παραδοσιακές πίτες -με πρωταγωνίστριες τη σπανακόπιτα και την τυρόπιτα- σάντουιτς. Όπως μπορείς να δεις στο Instagram του φούρνου, πωλούνται επίσης ελιές Καλαμάτας, ντόνατς, ενώ λειτουργεί ξεχωριστό stand με ελληνικό γιαούρτι σε διάφορους συνδυασμούς. Ο φούρνος προσφέρει επίσης καφέ, milkshake, smoothies και μια σειρά από άλλα προϊόντα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − seventeen =