αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈνας διάσημος επενδυτής εξηγεί: «Συνέχισα να ξυπνώ στις 5 το πρωί και μέσα στην καραντίνα»

Ένας διάσημος επενδυτής εξηγεί: «Συνέχισα να ξυπνώ στις 5 το πρωί και μέσα στην καραντίνα»

Οι περισσότεροι μεγάλοι businessmen έχουν χτίσει τις δικές τους καθημερινές ρουτίνες, οι οποίες τους δίνουν την απαραίτητη ώθηση για να φτάσουν στους μεγάλους στόχους τους. Και φαίνεται ότι οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους δεν είναι διατεθειμένοι να αλλάξουν την ρουτίνα τους ούτε μέσα… σε μια καραντίνα.

Μια τέτοια περίπτωση είναι ο διάσημος επενδυτής και εκατομμυριούχος Kevin O’Leary. Για τον οποίο έχουμε ξανά γράψει εδώ στο It’s Possible. Ο Kevin O’Leary μιλώντας στο CNBC αποκάλυψε ότι εξακολούθησε να ξυπνάει στις 5 το πρωί και μέσα στην καραντίνα, στο σπίτι του στο Μαϊάμι.

Ο ίδιος παρέθεσε και όλο το ημερήσιο πρόγραμμα του. «Σηκώνομαι ακόμα στις 5 κάθε πρωί, κάθομαι στο ποδήλατο γυμναστικής και προπονούμαι Το κάνω αυτό εδώ και χρόνια. Δεν σταματάω ούτε τώρα», λέει ο ίδιος.

Στις 6:30 π.μ., αντί να φορέσει το κοστούμι του και να ξεκινήσει για την δουλειά, ο O’Leary ξεκινά την remote εργάσιμη ημέρα του κάνοντας πρωινό (βραστά αυγά) και ελέγχοντας τα email.

Στις 7:00 π.μ. «κάθομαι στον υπολογιστή και απαντώ σε όλα τα μηνύματα που έχουν έρθει. Υπάρχουν πολλά, γιατί βασικά επενδύω σε όλο τον κόσμο», λέει.

«Στις 10:30 περίπου, πηγαίνω έξω με το ποδήλατο και διανύω περίπου 20 μίλια. Μερικές φορές και λιγότερο. Πρέπει να το κάνω αυτό» σημειώνει ο γνωστός επενδυτής.

Ο O’Leary λέει ότι συνήθως επιστρέφει στο σπίτι από την υπαίθρια βόλτα με το ποδήλατο στις 12:15, και ξεκινά να ετοιμάζει το μεσημεριανό.

Στις 1:00 μ.μ., η O’Leary επιστρέφει στη δουλειά.

«Κάνω πολλά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αυτές τις μέρες, για όλες τις εταιρείες μου και επικοινωνώ με όλους τους διευθύνοντες συμβούλους μου», λέει ο O’Leary. Εξηγώντας ότι πολλά από τα tasks πλέον γίνονται ηλεκτρονικά.

Ο O’Leary σημειώνει ότι το να σηκώνει το τηλέφωνο και να χρησιμοποιεί την τεχνολογία τον βοήθησε επίσης να παραμείνει κοινωνικός κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

«Έχω μια ρουτίνα επικοινωνίας με συναδέλφους κάθε μέρα στις 5:30 μ.μ. Κάθε μέρα παίρνουμε ένα τηλεφώνημα και μιλάμε ο ένας στον άλλο για το τι συνέβη την ημέρα και τι θα μπορούσε να συμβεί αύριο και μοιραζόμαστε τα νέα μας» τονίζει ο ίδιος.

«Είναι ένας τρόπος για να έχεις έναν κοινωνικό δεσμό με έναν περίεργο τρόπο. Δεν είχαμε ποτέ πανδημία όπως αυτή, αλλά επίσης δεν είχαμε ποτέ τέτοια τεχνολογία για να μπορούμε να επικοινωνούμε μεταξύ μας».

Όπως λέει, δουλεύει ως τις 6 το απόγευμα. Μετά είναι η ώρα της ξεκούρασης. Συνήθως χαλαρώνει πίνοντας ένα ποτήρι κρασί. Ενώ περνά και αρκετό χρόνο στο μπαλκόνι του.

Στη συνέχεια, η O’Leary τρώει δείπνο και κοιμάται περίπου στις 8:30 μ.μ. Τόσο νωρίς; Ναι!

«Πάω για ύπνο αρκετά νωρίς γιατί πραγματικά, τι άλλο πρέπει να κάνεις τη νύχτα; Δεν θέλω να παρακολουθώ τηλεόραση όλο το βράδυ», εξηγεί.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 − nine =