αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈνας γκουρού της επιχειρηματικότητας, φέρνει το παράδειγμα με τους κουβάδες και λέει το πως θα γίνεις χαρούμενος

Ένας γκουρού της επιχειρηματικότητας, φέρνει το παράδειγμα με τους κουβάδες και λέει το πως θα γίνεις χαρούμενος

Ένα ιδιαίτερο ποστ έκανε στην επίσημη Facebook Page του, ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, Gary Vaynerchuk. Συγκεκριμένα, ανέβασε μια φωτογραφία με κουβάδες, οι οποίοι ξεχειλίζουν από νερό. Με μια πρώτη ματιά, είναι δύσκολο να καταλάβεις τι εννοεί. Διαβάζοντας όμως τα όσα γράφει από πάνω, βγάζεις χρήσιμα συμπεράσματα.

«Πάντα επανέρχομαι στο concept με τον κουβά της ζωής. Πρέπει να τον γεμίζεις με ευτυχία», τονίζει.

Όπως εξηγεί, για να το πετύχει αυτό, πρέπει αν ξοδέψεις όλο τον χρόνο σου εκεί. Και στη συνέχεια, αφού έχεις γεμίσει πλήρως τον δικό σου κουβά, να γεμίσεις και τους κουβάδες άλλων ανθρώπων. Το λάθος που κάνουν πολλοί άνθρωποι, σύμφωνα με τον Vaynerchuk, είναι ότι δεν γεμίζουν ποτέ τον κουβά τους πλήρως και μένουν πάντα σε αυτή τη διαδικασία ενώ παράλληλα προσπαθούν αν γεμίσουν και τους κάδους άλλων ατόμων.

Το παραπάνω παράδειγμα, είναι ίσως ίδιο με το σκηνικό που υπάρχει σε ένα αεροπλάνο που βρίσκεται σε κίνδυνο. Πρέπει πρώτα να βάλεις την μάσκα οξυγόνου στο δικό σου πρόσωπο. Και μετά να βοηθήσεις άλλους. Πάντως, το post του γνωστού επιχειρηματία έγινε viral.

I always return to the concept of a life bucket… You need to fill it with happiness. I think the right way to do it,…

Posted by Gary Vaynerchuk on Samstag, 9. September 2017

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − seventeen =