αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΈνας αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος εξηγεί: Αυτή είναι η καλύτερη μέθοδος για να ξεχρεώσετε τις πιστωτικές κάρτες σας

Ένας αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος εξηγεί: Αυτή είναι η καλύτερη μέθοδος για να ξεχρεώσετε τις πιστωτικές κάρτες σας

Για τον Ramit Sethi έχουμε ξανά μιλήσει εδώ στο It’s Possible. Είναι αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος και συγγραφέας του best seller των New York Times “I Will Teach You To Be Rich”.

Τώρα μιλά στο CNBC και παραθέτει ένα πλάνο 3 βημάτων για να ξεχρεώσεις τις πιστωτικές κάρτες σου.

«Κάτι που έμαθα μιλώντας με δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους που έχουν χρέη είναι ότι το 90% από αυτούς απλώς δεν γνωρίζουν πόσα χρωστούν. Και το 95% από αυτούς δεν έχουν ιδέα ποια ημερομηνία θα εξοφληθεί το χρέος τους», λέει αρχικά.

Η λύση είναι «αρκετά απλή» λέει ο ίδιος. Και παραθέτει τα 3 βήματα που πρέπει να κάνεις.

🔴 Υπολογίστε πόσα ακριβώς χρωστάτε. Προσθέστε το συνολικό ανεξόφλητο υπόλοιπο του χρέους σας σε όλες τις κάρτες, είτε μπαίνοντας στο λογαριασμό της πιστωτικής σας κάρτας είτε καλώντας απευθείας το δανειστή σας.

🔴 Υπολογίστε πότε μπορείτε να το εξοφλήσετε. Εισάγετε το ανεξόφλητο υπόλοιπο σε ένα ηλεκτρονικό πλάνο αποπληρωμής χρέους για να προσδιορίσετε τον ακριβή μήνα και το έτος που θα εξοφληθεί το χρέος σας, με βάση το πόσο μπορείτε να πληρώσετε. Αυτός θα είναι ο στόχος σας.

🔴 Αυτοματοποιήστε τις πληρωμές σας. Αυτό διασφαλίζει ότι θα σημειώσετε πρόοδο στην αποπληρωμή αυτού του χρέους. «Αυτό είναι που κουνά τη βελόνα», τονίζει ο Sethi.

«Το πιο σημαντικό πράγμα, είναι να κάνετε ένα σχέδιο με το χρέος σας και στη συνέχεια να αυτοματοποιήσετε την εξόφληση χρημάτων», λέει ο Sethi.

https://www.iwillteachyoutoberich.com/wp-content/uploads/Ramit-Seattle-17-scaled.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 + 4 =