αρχικηVIRALΈνας άνθρωπος που έχει κερδίσει 4 φορές το τζάκποτ βγάζοντας εκατομμύρια λέει: «Δεν είναι τόσο καλό… να παίρνεις τόσα χρήματα»

Ένας άνθρωπος που έχει κερδίσει 4 φορές το τζάκποτ βγάζοντας εκατομμύρια λέει: «Δεν είναι τόσο καλό… να παίρνεις τόσα χρήματα»

Ένας άνθρωπος έγινε… εκατομμυριούχος μέσω του Λόττο. Εχει κερδίσει όχι μια αλλά τέσσερις φορές το τζάκποτ στη ζωή του (με την τελευταία νίκη του να καταγράφεται φέτος). Κι όμως, τώρα μιλά για τους… κινδύνους του να κερδίζεις τόσα χρήματα.

Ο Μάικ Λουτσιάνο έχει κερδίσει το αστρονομικό ποσό των 4,6 εκατομμύρια δολαρίων στις τέσσερις μεγάλες αυτές νίκες του από το 1999 μέχρι σήμερα- κέρδισε 1 εκατ. δολάρια σε κλήρωση τον Ιανουάριο.

Όμως, παρά την φαινομενικά απίστευτη τύχη του, ο Λουτσιάνο πιστεύει ότι η μεγάλη νίκη δεν είναι πάντα το μόνο που χρειάζεται στη ζωή.

«Το να κερδίζεις χρήματα στο λαχείο είναι προφανώς πολύ χρήσιμο, βοηθά την οικογένεια, σε βοηθά να κάνεις αυτό το μικρό διάλειμμα στη ζωή. Αλλά υπάρχουν και μειονεκτήματα», είπε ο Λουτσιάνο στην Daily Star.

«Το πιο δύσκολο πράγμα με το να κερδίζεις χρήματα είναι, ξέρεις, πρέπει να ελέγχεις τις συνήθειες δαπανών σου».

https://i2-prod.dailystar.co.uk/incoming/article25964632.ece/ALTERNATES/s810/4_SDC_MDG_-CHP_34761JPG.jpg

«Το να κερδίσεις τέτοια χρήματα, δεν είναι τόσα πολλά όσο νομίζεις, μπορεί να φύγουν πολύ γρήγορα και πρέπει να είσαι προσεκτικός».

Ο ίδιος λέει ότι συνεχίζει να παίζει τυχερά παιχνίδια, αλλά… ανησυχεί: «Είμαι σε καλή θέση τώρα οικονομικά και σκοπεύω να είμαι εκεί στο μέλλον, χωρίς να γίνω ένας από εκείνους τους ανθρώπους που έχουν ιστορίες ότι έχασαν όλα τα χρήματά τους. Δεν θα αφήσω να συμβεί αυτό σε μένα».

«Οι άνθρωποι με τους οποίους είμαι περιτριγυρισμένος, η γυναίκα και η οικογένειά μου, και οι άνθρωποι που αγαπώ περισσότερο, είναι το Νο1 στη ζωή μου. Θα φροντίζω πάντα να είναι καλά» τονίζει.

«Είμαστε σε μια μικρή πόλη εδώ, περίπου 44.000 άνθρωποι, και όταν κερδίζεις χρήματα, γίνεται δημόσια γνωστό», εξηγεί παράλληλα.

«Και το γεγονός ότι είμαι ιδιοκτήτης επιχείρησης, γίνεται ακόμα πιο γνωστό στο κοινό. Επειδή έχω ένα μπαρ, μιλάω σε ανθρώπους γι’ αυτό»,τονίζει.

Πάντως λέει ότι με τα χρήματα που κέρδισε τελευταία, θα κάνει ένα ταξίδι στην Ιταλία. Κάτι που πάντα ήθελε.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − 11 =