αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Έλληνες του εξωτερικού θα επαναπατριστούν για να δουλέψουν στην Tesla Greece»: Τι λέει ο Επικ. Σχεδιασμού Κινητήρων του κολοσσού

«Έλληνες του εξωτερικού θα επαναπατριστούν για να δουλέψουν στην Tesla Greece»: Τι λέει ο Επικ. Σχεδιασμού Κινητήρων του κολοσσού

Πριν μερικούς μήνες «έσκασε» η είδηση. Και αναμφίβολα ήταν ένα αισιόδοξο σημάδι μέσα σε ένα μελαγχολικό περιβάλλον οικονομικής κρίσης, όπως αυτό που επικρατεί στην Ελλάδα. Η Tesla ανακοίνωσε πως έρχεται στην χώρα μας, για να ιδρύσει την Tesla Greece και να φτιάξει εδώ ένα ερευνητικό κέντρο.

Για πρώτη φορά, ο Κωνσταντίνος Λάσκαρης, Επικεφαλής Σχεδιασμού Κινητήρων Τesla, μίλησε για το πως βλέπει αυτό το νέο εγχείρημα. «Το Ερευνητικό Κέντρο της Tesla στην Ελλάδα, θα αποτελέσει έναν χώρο στον οποίο θα μπορούν να εργαστούν Έλληνες του εξωτερικού, που θα μπορούν να επαναπατριστούν με μια πολύ καλή ευκαιρία καριέρας» τονίζει ο ίδιος, στα πλαίσια καμπάνιας που δημιούργησε η αμερικανική πρεσβεία.

«Η χαρά μου ήτα μεγάλη ότι η εταιρία προχωρά με την ίδρυση του ερευνητικού κέντρου. Η εταιρία μου και η χώρα θα έρχονταν κοντά για έναν κοινό σκοπό με αμοιβαία οφέλη», συμπληρώνει ο ίδιος.

Ο Κωνσταντίνος Λάσκαρης μιλά για το πως ακριβώς πήρε την θέση στην Tesla, ενώ παράλληλα τονίζει: «Αυτό που έμαθα από την εμπειρία μου στην Silicon Valley, είναι ότι δεν πρέπει να συμβιβαζόμαστε σε κάτι λιγότερο από αυτό που έχουμε πραγματικό πάθος να κάνουμε».

Με το σλόγκαν #Makingithappen, η αμερικανική πρεσβεία πραγματοποιεί μια καμπάνια, θέλοντας να δείξει ότι Ελλάδα και Αμερική, είναι δύο χώρες οι οποίες συνεργάζονται, μπορούν να μοιραστούν τις ιδέες τους και να παράγουν σημαντικά αποτελέσματα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × one =