αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΈλληνας tech YouTuber «ξεγυμνώνει» τους Ελληνικούς παρόχους ίντερνετ: Παραθέτει καταγγελίες πολιτών και ονόματα εταιριών (ΒΙΝΤΕΟ)

Έλληνας tech YouTuber «ξεγυμνώνει» τους Ελληνικούς παρόχους ίντερνετ: Παραθέτει καταγγελίες πολιτών και ονόματα εταιριών (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα ενδιαφέρον βίντεο ανέβηκε στο δημοφιλές τεχνολογικό κανάλι Pc Steps, στο YouTube. Σε αυτό βλέπουμε τον δημιουργό του καναλιού, Άγγελο Κυρίτση να μιλά για τους παρόχους ίντερνετ στην Ελλάδα. Παραθέτει μια σειρά από ιστορίες πολιτών, οι οποίοι μόνο ευχαριστημένοι δεν είναι από την συνεργασία τους με τους παρόχους. Αργό ίντερνετ, ελαττωματικοί εξοπλισμοί, ασυνεννοησία με τις εταιρίες, και προβλήματα που χρειάστηκαν ακόμα και… μήνες για να διορθωθούν. Αυτές είναι μερικές από τις καταγγελίες που θα δεις στο παρακάτω βίντεο.

Σε αρκετές περιπτώσεις μάλιστα, οι πολίτες αναφέρουν και το όνομα του εκάστοτε παρόχου με τον οποίο αντιμετώπισαν το πρόβλημα, και έτσι στο βίντεο θα δεις και συγκεκριμένα ονόματα εταιριών.

Όλα αυτά βέβαια δεν… μας ξαφνιάζουν. Σε αρκετά άρθρα εδώ στο It’s Possible έχουμε γράψει για τις κακές υπηρεσίες που προσφέρουν οι πάροχοι ίντερνετ στην Ελλάδα. Δεν είναι τυχαίο ότι η Ελλάδα έχει το πιο αργό ίντερνετ στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχεις αργή ταχύτητα στο ίντερνετ; Δες πως μπορείς να σπάσεις το συμβόλαιο σου χωρίς να πληρώσεις αποζημίωση

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five + 11 =