αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈλληνας ομογενής δημιούργησε τη RydenGo, μια εφαρμογή που μπορεί να κοντράρει την Uber

Έλληνας ομογενής δημιούργησε τη RydenGo, μια εφαρμογή που μπορεί να κοντράρει την Uber

Η πρόταση της Uber είναι απλή: Ανοίγεις την εφαρμογή της, δηλώνεις το σημείο που θες να πας και στο τέλος σου κρατάει το αντίτιμο για την διαδρομή. Ο ομογενής από την Καλιφόρνια Μιchael Pappas πήγε αυτή την πρόταση μερικά βήματα παραπέρα και δημιούργησε την RydenGo. Εδώ ανοίγεις την εφαρμογή δηλώνεις το σημείο που θες να πας και οι συνεργαζόμενοι οδηγοί σου κάνουν προσφορά για το κόμιστρο. Έτσι ο επιβάτης μπορεί να επιλέξει σε μία ιδιαίτερα χαμηλή τιμή που μπορεί να προσφέρει ένα οικονομικό ή παλιό όχημα ή σε μία πιο υψηλή τιμή σε ένα πιο πολυτελές όχημα ή ένας οδηγός με άριστες κριτικές.

AdTech AdΗ πραγματική επανάσταση είναι ουσιαστικά για τους οδηγούς που θα συνεργαστούν με την RydenGo. Σε αντίθεση με την Uber όπου πληρώνονται ανάλογα με τα χιλιόμετρα που είχαν διανύσει και η εταιρεία τους κρατούσε μία γενναία προμήθεια, η RydenGo το μόνο που ζητάει είναι ένα “ενοίκιο” 20 δολαρίων τον μήνα για την χρήση της εφαρμογής. Όπως το χαρακτήρισε ο ίδιος ο ιδρυτή του Michael Pappas, στους Los Angeles Times,  το RyndeGo είναι το “Amazon των μετακινήσεων”. Σε ένα μεγάλο βαθμό είναι η λογική της πλατφόρμας όπου οι έμποροι φιλοξενούνται στο Amazon προσφέροντας τα προϊόντα τους προς τους καταναλωτές σε τιμές που διαμορφώνουν οι ίδιοι.

Σύμφωνα με στοιχεία της UBER – που επικαλείται η RydenGO- ένας συνεργάτης οδηγός της στο Σαν Φρανσίσκο έχει μηνιαία έσοδα της τάξης των 3.166 δολαρίων από τα οποία πλέον του 20%, περίπου 633 δολάρια πηγαίνουν στην UBER. Στην περίπτωση της RydenGo ο οδηγός καλείτε να καταβάλει μόνο 20 δολάρια.

Παράλληλα καθώς έχουν εμφανισθεί διάφορα κρούσματα κλοπών και επιθέσεων στην χρήση των οχημάτων της UBER η RyderGo, ως μία περαιτέρω δικλείδα ασφαλείας,  εφαρμόζει ένα σύστημα όπου ο τετραψήφιος αριθμός που έχεις λάβει στο κινητό σου εμφανίζεται και στο ταμπλό του αυτοκινήτου όταν φθάσει στο σημείο συνάντησης.

Όπως διαβάζουμε στο News247.gr, το RyderGo βρίσκεται ήδη σε δοκιμαστική λειτουργία καλώντας οδηγούς να μπουν στην ομάδα του σε αρκετές πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών Σαν Φρανσίσκο, Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη, Σικάγο, Φιλαδέλφεια, Ατλάντα, Μαϊάμι, Βοστόνη, Λας Βέγκας, Σιάτλ κ.α.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × one =