αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈλληνας μεγιστάνας των κρυπτονομισμάτων αγόρασε το σούπερ γιοτ που σχεδίασε ο Armani (Εικόνες)

Έλληνας μεγιστάνας των κρυπτονομισμάτων αγόρασε το σούπερ γιοτ που σχεδίασε ο Armani (Εικόνες)

Έλληνας μεγιστάνας των κρυπτονομισμάτων αγόρασε ένα σούπερ γιοτ που σχεδίασε ο Giorgio Armani, όπως διαβάζουμε στο luxurylaunches.com. Το εν λόγω σκάφος έχει μήκος περίπου 72 μέτρα και φυσικά διαθέτει όλες τις ανέσεις.

Το γιοτ κατασκεύασαν από κοινού ο ιταλικός όμιλος The Italian Sea Group και ο διάσημος σχεδιαστής Giorgio Armani. Η υπερπολυτελής θαλαμηγός παρουσιάστηκε σε γκαλά στην έδρα του ναυπηγείου στη Marina di Carrara, στην βορειοδυτική Ιταλία. Το superyacht είναι ένα από τα δύο της σειράς που θα παραδοθούν στις αρχές του 2024.

Το επάνω κατάστρωμα διαθέτει ένα τεράστιο σαλόνι, γυμναστήριο, beach club και μια αίθουσα μασάζ. Το κύριο σαλόνι περιλαμβάνει μια μεγάλη τραπεζαρία και αναπαυτικούς καναπέδες για χαλάρωση. Τα γυαλισμένα μαρμάρινα δάπεδα προσθέτουν μια πινελιά λάμψης, ενώ η περιστασιακή χρήση σκούρου ξύλου δημιουργεί μια ευχάριστη αντίθεση.

«Ο Giorgio Armani είναι συνώνυμο της διαχρονικής κομψότητας και εκλέπτυνσης και το στυλιστικό του όραμα έχει αυξήσει και τη δική μας στυλιστική ευαισθησία. Αυτό το νέο σκάφος προβλέπεται να αποτελέσει στυλιστικό σημείο αναφοράς, δεδομένων των αμέτρητων σχολίων που έχουμε λάβει από διάφορους παράγοντες του κλάδου. Αυτό, επομένως, επιβεβαιώνει το επιχειρηματικό μας μοντέλο, το οποίο στοχεύει στην προσαρμογή κάθε λεπτομέρειας, προκειμένου να καταστήσει κάθε έργο μας απολύτως μοναδικό, σύμφωνα με το όραμα και την επιθυμία κάθε ιδιοκτήτη», σχολίασε ο Giovanni Costantino, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της The Italian Sea Group.

«Η θάλασσα και ο σχεδιασμός είναι δύο από τα μεγαλύτερα πάθη μου. Με αυτή τη νέα συνεργασία, έχω επεκτείνει τις ιδέες μου για την επίπλωση και τη διακόσμηση στον ναυτικό κόσμο, στον οποίο – όπως ακριβώς και στη μόδα – η αισθητική, και η λειτουργικότητα ενώνονται σε ένα φυσικό και κομψό στυλ», δήλωσε ο Giorgio Armani.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six + 1 =