αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈκλεισε η μεγάλη συμφωνία: Η Samsung εξαγόρασε την Harman έναντι 8 δισ. δολαρίων

Έκλεισε η μεγάλη συμφωνία: Η Samsung εξαγόρασε την Harman έναντι 8 δισ. δολαρίων

Παρά την εξαιρετικά ταχύτατη ανάπτυξή της, η Samsung όλα αυτά τα χρόνια προτιμούσε να προχωρά σε εξαγορά μικρότερων startups ή να αναπτύσσει τη δική της τεχνολογία.

Αυτό άλλαξε τον περασμένο Νοέμβριο όταν ανακοίνωσε την τεράστια εξαγορά της Harman International Industries έναντι 8 δισ. δολαρίων. Πρόκειται για την μεγαλύτερη εξαγορά στην ιστορία του τεχνολογικού κολοσσού.

Η ίδια επιβεβαίωσε πως η αγορά πλέον ολοκληρώθηκε. Ο πρόεδρος της Harman, Dinesh Paliwal (φωτο), δήλωσε πως η Samsung παρέχει στην Harman την πλατφόρμα και συμπληρωματικές τεχνολογίες για να επιταχύνει την ανάπτυξή της και την παγκόσμια ηγετική θέση στο κομμάτι της αυτοκινητοβιομηχανίας, smart audio και connected τεχνολογίες.

Όπως σημειώνει το Techblog.gr, η Harman είναι η μητρική όχι μόνο του Harman Kardon brand, αλλά και των Infinity, JBL, Lexicon και Mark Levinson. Αυτός είναι πιθανότατα ο τρόπος της Samsung να σταθεί απέναντι σε Android Auto, CarPlay κλπ. Η Harman έχει 30.000 υπαλλήλους και θα συνεχίσει να λειτουργεί ως ανεξάρτητη θυγατρική.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eight + seven =