αρχικηVIRALΈγινε viral: Η είδηση για την κατασκευή… πισίνας στην ταράτσα της βουλής και η πραγματικότητα

Έγινε viral: Η είδηση για την κατασκευή… πισίνας στην ταράτσα της βουλής και η πραγματικότητα

Η είδηση κυκλοφόρησε σε αρκετά ειδησεογραφικά sites τις τελευταίες ημέρες και έγινε viral. «Κατασκευάζουν πισίνα στην βουλή», λέγανε τα δημοσιεύματα.

Τα παραπάνω δημοσιεύματα, βασίζονται σε άρθρο της έγκυρης ιστοσελίδας, vouliwatch.gr, όμως υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια. Το δημοσίευμα έχει ημερομηνία 1 Απριλίου, δηλαδή πρόκειται για μια πετυχημένη πρωταπριλιάτικη φάρσα, όπως εξηγούν τα ellinikahoaxes.gr.

Οι φωτογραφίες που συνοδεύουν τα άρθρα είναι πράγματι από εργασίες που έγιναν στη Βουλή, αλλά αφορούν επεμβάσεις αποκατάστασης του συστήματος στέγασης, του δομικού φορέα και των περιμετρικών οικοδομικών στοιχείων.

Είχαν παρουσιαστεί σημαντικά προβλήματα από την εισροή υδάτων στην Αίθουσα της Ολομέλειας κατά τη διάρκεια των έντονων βροχοπτώσεων. Με την ολοκλήρωση του έργου θα επιτευχθεί η αναβάθμιση της λειτουργικότητας του στεγάστρου, όσον αφορά τη στεγανότητά του, την ενεργειακή απόδοσή του και την επισκεψιμότητά του, καθώς και η ασφάλεια του δομικού φορέα της κατασκευής κάλυψης και της αισθητικής εμφάνισης της κατασκευής και των περιμετρικών οικοδομικών στοιχείων.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 − eight =