αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈγινε και αυτό: Έχουμε την πρώτη εταιρία που θα πληρώνει τους εργαζομένους της σε Bitcoin

Έγινε και αυτό: Έχουμε την πρώτη εταιρία που θα πληρώνει τους εργαζομένους της σε Bitcoin

Μια ιαπωνική εταιρεία θα αρχίσει να πληρώνει μέρος των μισθών των εργαζομένων της σε Bitcoin, καθώς αποσκοπεί στην καλύτερη κατανόηση του εικονικού νομίσματος, δήλωσε εκπρόσωπος. Η GMO Internet, η οποία αναπτύσσεται σε μια σειρά από σχετικές με το διαδίκτυο επιχειρήσεις, όπως η χρηματοδότηση, η διαδικτυακή διαφήμιση και η υποδομή διαδικτύου, θα ξεκινήσει να πληρώνει τους υπαλλήλους της με το ψηφιακό κτυπτονόμισμα από τον Φεβρουάριο του επόμενου έτους. Το μέγιστο ποσό που θα δίνει μηνιαίως είναι 890 δολάρια στον καθένα, όπως διαβάζουμε στη LIFO.

«Οι εργαζόμενοι μπορούν να λαμβάνουν μισθούς σε Bitcoin αν θέλουν», ανέφερε η εκπρόσωπος της εταιρείας. «Ελπίζουμε να βελτιώσουμε τη δική μας γνώση για το νόμισμα, χρησιμοποιώντας το», πρόσθεσε.

Η προσφορά θα ισχύσει για 4.000 υπαλλήλους του ομίλου στην Ιαπωνία, ανέφερε. Η εταιρεία ξεκίνησε μια εμπορική και ανταλλακτική επιχείρηση Bitcoin τον Μάιο. Και τον επόμενο μήνα, θα συμμετάσχει στη λεγόμενη επιχείρηση “Bitcoin εξόρυξη” – κερδίζοντας έτσι το δικαίωμα να λάβει νέα Bitcoins ως ανταμοιβή για να βοηθήσει να διατηρήσει το δίκτυο ασφαλές με την έγκριση των συναλλαγών.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

8 + six =