αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈγιναν τα εγκαίνια του Nammos Village- Επιχειρηματίες, μοντέλα και celebrities βρέθηκαν εκεί

Έγιναν τα εγκαίνια του Nammos Village- Επιχειρηματίες, μοντέλα και celebrities βρέθηκαν εκεί

Τοπ μόντελς, επιχειρηματίες, κοσμικοί και διασημότητες έδωσαν χθες βράδυ το παρών στο πάρτι εγκαινίων του Nammos Village στη Μύκονο. Η περιπέτεια με την επιβολή προστίμου και το σφράγισμα του εστιατορίου από την ΑΔΑΕ δεν επηρέασε την εκδήλωση-υπερπαραγωγή που είχε πολυδιαφημιστεί εδώ και καιρό και λέγεται πως είχε τεράστιο κόστος. Το Nammos Village άρχισε από νωρίς το βράδυ να γεμίζει από τους καλεσμένους του event ενώ αυξημένα ήταν τα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή. Τελευταία κατέφθασαν τα τρία διάσημα μοντέλα που είχαν κληθεί για τα εγκαίνια: H Κέιτ Μος, η Τζίτζι Χαντίντ και η Έμιλι Ραϊτακόφσκι.

Όπως διαβάζουμε στη LIFO, το καινούργιο εμπορικό που δημιουργήθηκε στο χώρο πάνω από την παραλία της Ψαρούς, περιλαμβάνει δεκάδες μπουτίκ, καταστήματα οίκων πολυτελείας και γκαλερί, περικυκλώνεται από εντυπωσιακούς κήπους με διάσπαρτα γλυπτά σύγχρονης τέχνης και θεωρείται ο απόλυτος προορισμός στο νησί για high-end αγορές.

Τα χθεσινά εγκαίνια είχαν πολλές εκπλήξεις όπως το θρυλικό μοντέλο Kate Moss σε ρόλο dj και τις Τζίτζι και Έμιλι να κόβουν την κορδέλα με ένα τεράστιο ψαλίδι. Δεν είναι γνωστά τα ποσά που πληρώθηκαν στα μοντέλα για την παρουσία τους εκεί και τα ποστς στα social media, αλλά ψιθυρίζεται πως ήταν πολύ μεγάλα, όπως και το κόστος όλης της εκδήλωσης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 3 =