αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Άσε τα emails για λίγο στην άκρη»: 3+1 βήματα για να είσαι χαρούμενος και πετυχημένος στη δουλειά σου το 2018

«Άσε τα emails για λίγο στην άκρη»: 3+1 βήματα για να είσαι χαρούμενος και πετυχημένος στη δουλειά σου το 2018

Στην εποχή των ατελείωτων επαγγελματικών υποχρεώσεως και των deadlines που πιέζουν, υπάρχει ένα πολύ πιθανό σενάριο: Να καταλήξεις να εργάζεσαι σχεδόν όλη την ημέρα. Στο τέλος, δεν θα είσαι ούτε χαρούμενος με την δουλειά σου, αλλά ούτε και πετυχημένος.

Το CNBC μέσα σε ένα βίντεο 1 λεπτού, παραθέτει τα 4 βήματα έτσι ώστε να φτάσεις στο σωστό σημείο: Να είσαι χαρούμενος και πετυχημένος, στο επαγγελματικό πεδίο.

Πρώτα από όλα, πρέπει να ρωτήσεις τον εαυτό σου για το ποια είναι η νοοτροπία σου στη δουλειά. Δεύτερον, πρέπει να αποφύγεις τις «παγίδες της χαράς». Κάτι τέτοιο είναι, για παράδειγμα, οι υπερβολικές ώρες εργασίας. Πρέπει να υπάρχει μια στιγμή της ημέρας, στην οποία θα αφήνεις στην άκρη τα emails, τα κείμενα και ότι έχει να κάνει με την δουλειά. Και να περνάς την ώρα σου με μια δραστηριότητα που σου αρέσει.

Όπως σημειώνει η hapiness expert και leadership advisor, Annie McKee, πρέπει επίσης να πάρεις στα χέρια σου, τον έλεγχο της ευτυχίας. Ξεκίνα να «βλέπεις» ευκαιρίες. Και να είσαι πιο αισιόδοξος. Τέλος, κάνε φίλους στη δουλειά. Αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με την ευτυχία σου. Θα σε κάνει και πιο πετυχημένο. Δεν μπορείς να τα καταφέρεις μόνος, στο σύγχρονο περιβάλλον εργασίας.

This is how you can be happier and more successful in 2018

These 4 simple steps can make you happier and more successful in 2018.

Posted by CNBC Make It on Dienstag, 16. Januar 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × three =