αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΆνω- κάτω η Workable: Η εταιρία ξεκίνησε μαζικές απολύσεις

Άνω- κάτω η Workable: Η εταιρία ξεκίνησε μαζικές απολύσεις

Σε «αναβρασμό» είναι η Workable το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η γνωστή εταιρία προχώρησε σε μαζικές απολύσεις, εν μέσω πανδημίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του It’s Possible, χτες η Workable προχώρησε σε 11 απολύσεις που αφορούν στο γραφείο της Ελλάδας. Ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν και άλλες απολύσεις στις χώρες που δραστηριοποιείται η εταιρία.

Ουσιαστικά η Workable προχωρά στο «ξήλωμα» ενός ολόκληρου τμήματος, αφού απολύθηκε και ο Vice President και ο Director του εν λόγω τμήματος. Είναι χαρακτηριστικό, ότι οι απολύσεις ανακοινώθηκαν στους εργαζομένους από τον COO της εταιρίας, αφού οι VP και Director του τμήματος… είχαν απολυθεί πιο πριν, το πρωί της ίδιας ημέρας.

Η εταιρία κάνει απολύσεις «ανά δόσεις», αφού μέσα σε ένα μήνα δεν υπάρχει η δυνατότητα να απολυθεί πολύ μεγάλος αριθμός εργαζομένων. Από τη Δευτέρα (4/5) που θα έχει αλλάξει ο μήνας, θα υπάρχει και νομική κάλυψη για να συνεχιστούν οι όποιες απολύσεις.

Έχει επίσης ενδιαφέρον, ότι όλο το προηγούμενο διάστημα η Διοίκηση της Workable διαβεβαίωνε τους εργαζομένους ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος, επισημαίνοντας ότι η εταιρία είναι σε πολύ καλή οικονομική κατάσταση. Την ίδια στιγμή υπήρχε πίεση προς τους εργαζομένους για να δουλεύουν σε φουλ ρυθμούς, αφού «δεν τους ακουμπάει η κρίση».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − 6 =