αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΆνοιξε το «MyΎδρα Concept Store». Και μοιάζει διαφορετικό σε σχέση με ό,τι άλλο έχουμε δει

Άνοιξε το «MyΎδρα Concept Store». Και μοιάζει διαφορετικό σε σχέση με ό,τι άλλο έχουμε δει

Παρουσία πλήθους προσωπικοτήτων του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού κόσμου, από την Ελλάδα, την Κύπρο, το Μονακό, την Ιταλία, τη Γαλλία, και την Ελβετία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο τα εγκαίνια του “MyΎδρα Concept Store” στο κοσμοπολίτικο νησί της Ύδρας.

Tην ώρα που οι ζωγράφοι Ανδρέας Ψαράκος και Νατάσα Γκάνα ολοκλήρωναν τα θαυμαστά έργα τους χρησιμοποιώντας την παλέτα και τα πινέλα τους, σε άλλο σημείο οι συγγραφείς Σάντρα Χωρέμη και Αντώνης Ράμπιας υπέγραφαν αντίτυπα των βιβλίων τους «SANDRA LOVES» και «ΎΔΡΑ» αντίστοιχα.

Ταυτόχρονα, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την επεξεργασία μιας χειροποίητης δερμάτινης τσάντας CALLISTA, ενώ την ίδια ώρα ταλαντούχοι φοιτητές του Τμήματος ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, δημιουργούσαν, υπό την καθοδήγηση του γνωστού pastry chef, Χρήστου Βέργαδου, ένα εντυπωσιακό φόρεμα φτιαγμένο εξ’ ολοκλήρου από … σταφίδες! Η εορταστική εκδήλωση εγκαινίων του MyΥδρα έκλεισε με τους χαρακτηριστικούς ρυθμούς του Ζορμπά, όπου – έξω από το κατάστημα- χόρεψε όλο το νησί. Στο τέλος, την όμορφη βραδιά στόλισαν εντυπωσιακά πυροτεχνήματα που φώτισαν εορταστικά τον ουρανό.

Τo “MyΎδρα Concept Store”, που βρίσκεται σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία του λιμανιού της κοσμοπολίτικης Ύδρας, υπόσχεται να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία shopping, αποτελώντας σημείο αναφοράς και το απόλυτο «shopping destination» για τους επισκέπτες του, από όλο τον κόσμο!

Η μοναδικότητα του MyΎδρα Concept Store έγκειται στη συνύπαρξη διαφορετικών μεταξύ τους ειδών – Fashion, Jewellery, Art & Design – τόσο αναμενόμενων όσο και απροσδόκητων, που η παρουσία τους στον ίδιο χώρο αρχικά αιφνιδιάζει. Εδώ, ανάμεσα σε διεθνή brands, καθώς και σε καταξιωμένα ελληνικά ονόματα, θα ανακαλύψετε μοναδικές «exclusive» επιλογές και ξεχωριστές δημιουργίες, σχεδιασμένες αποκλειστικά για το “MyΎδρα Concept Store” που φέρουν την υπογραφή της Sophia de la Chouvel, όπως σημειώνει το News247.gr.

Fashion: BROOKS BROTHERS, REPLAY, CALLISTA, RETROVI, PAMPALONI, A TO Z GREEK, JPM, ELENA MAKRI MYKONOS, GOULANDRIS, NOMMO, THEMIS-Z, RE CONCEPT DESIGNS, SEA THROUGH, ZEUS + ΔΙΟΝΕ.

Jewellery: KESSARIS, KATRAMOPOULOS, SERKOS, ΠΑΤΣΕΑΣ, LALAOUNIS, LIANA VOURAKIS, VENETIA VILDIRIDIS, REQVIAN, BEAD IT!

Art & Design: έργα τέχνης KAPOPOULOS FINE ARTS (ΦΑΣΙΑΝΟΣ, ΨΑΡΑΚΟΣ, PAVLOS, ERRÓ, BENΟIT PARE κ.α. ) καθώς και είδη δώρων, βιβλία, διακοσμητικά αντικείμενα για το σπίτι υψηλής τέχνης και αισθητικής (ΔΕΣΤΕ Publications, VST, ASSOULINE, L’ OBJET, CASA, MINA PAPATHEODOROU VALYRAKI).

To MyΎδρα Concept Store αποτελεί ένα νέο μοντέλο καταστήματος (concept store) που ανήκει στο δίκτυο καταστημάτων της L.T. Apparel A.E., και το οποίο η εταιρεία φιλοδοξεί να αναπτύξει και σε άλλες τουριστικές περιοχές της χώρας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty + four =