αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΆνοιξε το πρώτο κατάστημα Pax Burgers στην Αθήνα

Άνοιξε το πρώτο κατάστημα Pax Burgers στην Αθήνα

«Πρεμιέρα» στην Αθήνα έκανε η Θεσσαλονικιώτικη αλυσίδα Pax Burgers. Συγκεκριμένα, άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας, στη διεύθυνση Αιόλου 34 & Αθηναΐδος 12. Με την εταιρία να ενημερώνει το κοινό της μέσα από ένα post στο Facebook.

Η αλυσίδα ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη, μέσα στην κρίση. Το πρώτο κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του τον Νοέμβριο του 2013, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην πολυσύχναστη και δημοφιλή Καλαποθάκη. Δεν άργησε να προστεθεί και το αδελφάκι του, τον Μάρτιο του 2014, με ένα πιο γρήγορο service, on the go, στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos.

«Μεταφέροντας τη γνώση και εμπειρία από την κοσμοπολίτικη και απαιτητική Νέα Υόρκη, θα βρει κανείς γεύσεις που ικανοποιούν το γούστο του κάθε burger lover. Ο χώρος είναι φιλόξενος, με urban αίσθηση, έμφαση στην ατμόσφαιρα δίνει η ανοιχτή κουζίνα, όπου ετοιμάζονται όλα τα πιάτα με την παραγγελία», τονίζει η εταιρία στο site της.

Στα καταστήματα της, τα burgers έχουν τον πρώτο λόγο. Ωστόσο,  εκτός από burgers, υπάρχουν μοναδικές προτάσεις ορεκτικών, σαλατών και sandwiches, όλα με έμφαση στη φρεσκάδα και τις σπιτικές γεύσεις.

Ανοίγουμε σύντομα στην Αθήνα!

Τα burger που λάτρεψε η Θεσσαλονίκη έρχονται και στην Αθήνα! Σε λίγες μέρες, το 1o PAX ? ανοίγει στο κέντρο της Αθήνας!? Save the location: Αιόλου 34 & Αθηναΐδος 12

Gepostet von Pax burgers am Montag, 17. September 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × one =