αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΆνοιξε το πρώτο κατάστημα της Coca Cola

Άνοιξε το πρώτο κατάστημα της Coca Cola

Άνοιξε πριν 2 εβδομάδες το πρώτο κατάστημα ρούχων της Coca Cola στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο Covent Garden του Λονδίνου.

Η σειρά περιλαμβάνει αποκλειστικά ενδύματα και αξεσουάρ, που είναι αποτέλεσμα συνεργασιών μεταξύ της μάρκας αναψυκτικών και γνωστών επωνυμιών μόδας και σχεδιαστών, συμπεριλαμβανομένων των Lee, Soho Grit, Herschel κ.ά.

Σύμφωνα με έναν εργαζόμενο, η Lee έφτιαξε τις αυθεντικές στολές για τους εμφιαλωτές της Coca-Cola. Το σακάκι με ρίγες είναι αντίγραφο αυτής της στολής, πρόσθεσε. Το νέο κατάστημα μόδας της Coca-Cola διαθέτει επίσης μια γωνιά όπου οι πελάτες θα μπορούν να σχεδιάζουν κουτιά με τα ονόματά τους. Η Coca-Cola έχει ήδη ανοίξει παρόμοια καταστήματα μόδας στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Συλλεκτικά αντικείμενα

«Αυτό το κατάστημα είναι μια ευκαιρία να παρέχουμε στους πελάτες της Coca-Cola μια κορυφαία σειρά από συλλεκτικά αντικείμενα, καθώς και φρέσκους τρόπους για να δοκιμάσουν τα ποτά μας. Η συλλογή προϊόντων από ανακυκλωμένα υλικά, μας δίνει επίσης μια μεγάλη ευκαιρία να μοιραστούμε τις δεσμεύσεις μας για τη βιωσιμότητα με τους ανθρώπους και να τους φέρουμε μαζί μας στο ταξίδι μας σε έναν κόσμο χωρίς απόβλητα», δήλωσε η διευθύντρια λιανικής της Coca-Cola Michelle Moorehead.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eight + six =