αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΆνοιξε το νέο κατάστημα της H&M στην Αγία Παρασκευή

Άνοιξε το νέο κατάστημα της H&M στην Αγία Παρασκευή

Η H&M πραγματοποίησε το Σάββατο 8 Απριλίου, τα εγκαίνια του 1ου της καταστήματος στην Αγ. Παρασκευή στην οδό Αγ. Ιωάννου 13 και το γιόρτασε με ένα πάρτι γεμάτο μόδα και μουσική.

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι για το υπέροχο, νέο κατάστημα Η&Μ που εγκαινιάζουμε σήμερα στην Αγία Παρασκευή. Κινητήρια δύναμη της επιτυχίας μας είναι η πίστη μας στους ανθρώπους και η αφοσίωση μας στο να υπερβαίνουμε πάντα τις προσδοκίες των πελατών μας. Ως μια συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρεία, είμαστε διαρκώς σε αναζήτηση νέων ταλέντων που θα αναπτυχθούν μαζί μας. Σήμερα, οι νέοι μας συνάδελφοι απέδειξαν για ακόμη μια φορά τη δύναμη της ομαδικής εργασίας και μοιράστηκαν το πάθος μας για τη μόδα.», δήλωσε η κα. Sandrine Galparoli, Country Manager Ελλάδος, Βουλγαρίας και Κύπρου.

Η Η&Μ Ελλάδος είναι υποκατάστημα της Η&Μ Group και ξεκίνησε τη λειτουργία της το Μάρτιο του 2007 στην Αθήνα. Σήμερα, η Η&Μ απαριθμεί 36 καταστήματα σε 14 πόλεις της Ελλάδας: Αθήνα, Βέροια, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ρόδο, Βόλο, Ιωάννινα, Ξάνθη, Καλαμάτα, Κομοτηνή, Πάτρα, Κόρινθο και Χανιά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × five =