αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΆνοιξε η πλατφόρμα για το δωρεάν πρόγραμμα της Google: «Ενίσχυση Ψηφιακών Δεξιοτήτων- Ψηφιακό Μάρκετινγκ»

Άνοιξε η πλατφόρμα για το δωρεάν πρόγραμμα της Google: «Ενίσχυση Ψηφιακών Δεξιοτήτων- Ψηφιακό Μάρκετινγκ»

Άνοιξαν σήμερα οι αιτήσεις για τον Β’ Κύκλο του δωρεάν εξ αποστάσεως Προγράμματος Επαγγελματικής Κατάρτισης «Ενίσχυση Ψηφιακών Δεξιοτήτων – Ψηφιακό Μάρκετινγκ» (Digital Marketing), για 1.500 επιπλέον νέους ανέργους.

Στόχος του προγράμματος του ΟΑΕΔ και της Google Ελλάδας είναι η «αποτελεσματική αντιμετώπιση του ψηφιακού χάσματος στην αγορά εργασίας, την επαγγελματική αποκατάσταση των ανέργων και την ενίσχυση της ψηφιακής οικονομίας», όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Μετά την υπερκάλυψη των 3.000 προσφερόμενων θέσεων του προγράμματος που ανακοινώθηκε τον Ιούλιο, για τις οποίες υποβλήθηκαν περισσότερες από 5.000 αιτήσεις μέσα σε 6 ημέρες, ο ΟΑΕΔ και η Google αποφάσισαν από κοινού την άμεση υλοποίηση ενός δεύτερου κύκλου.

Οι ενδιαφερόμενοι εγγεγραμμένοι άνεργοι που πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής, καλούνται να υποβάλουν την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής ως τις 25 Οκτωβρίου και ώρα 23:59 ή έως τη συμπλήρωση των προσφερόμενων θέσεων. Η υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης γίνεται αποκλειστικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημοσίου www.gov.gr σε αυτή την ηλεκτρονική διεύθυνση.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 + 7 =