αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΆνοιξαν τα πρώτα καταστήματα των «Ρωσικών Lidl» στην Ελλάδα- Ποιες πόλεις θα ακολουθήσουν

Άνοιξαν τα πρώτα καταστήματα των «Ρωσικών Lidl» στην Ελλάδα- Ποιες πόλεις θα ακολουθήσουν

Τα πρώτα καταστήματα των Mere στην Ελλάδα είναι γεγονός. Η αλυσίδα άνοιξε κατάστημα στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης και στην Λάρισα, ενώ αναμένεται να ανοίξουν καταστήματα και σε Τρίπολη, Αγρίνιο και Κόρινθο.

Όπως σημειωνει η εταιρία: «Η αλυσίδα SVETOFOR, είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα discount στην Ρωσία, με 1.800 καταστήματα σε όλη την χώρα. Σήμερα ήδη λειτουργεί πολύ πέρα από τα σύνορά της, στην Γερμανία, Πολωνία, Ρουμανία, Λετονία, Λιθουανία, Εσθονία, Κίνα και άλλες χώρες. Η SVETOFOR επεκτείνεται με αυτοπεποίθηση σε Ελλάδα, Πορτογαλία, Γαλλία, ΗΠΑ , Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες χώρες. Στην ΕΕ είναι γνωστή ως MERE».

Παράλληλα η αλυσίδα που είναι γνωστή ως τα «Ρωσικά Lidl» αναφέρει οτι «στην Ελλάδα, φέρνει έναν νέο διαφανή τρόπο λειτουργίας προς όφελος τόσο των καταναλωτών όσο και των προμηθευτών.

Στους καταναλωτές προσφέρουμε όλα τα είδη, τρόφιμα και μη, σε καλή ποιότητα και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Συνεργαζόμαστε απευθείας με τους παραγωγούς, μικρούς και μεγάλους και προτιμάμε τα Ελληνικά προϊόντα.

Στους προμηθευτές προσφέρουμε αυτόματες πληρωμές κάθε εβδομάδα για ό,τι έχει πωληθεί στην διάρκειά της. Η συνεργασία είναι διάφανη και ειλικρινής. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή επιβαλλόμενες εκ των υστέρων εκπτώσεις. Οι τιμές που αναφέρονται στην σύμβαση προμηθείας είναι οι τιμές που λαμβάνει ο προμηθευτής στον τραπεζικό του λογαριασμό».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − two =