αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΆνοιξαν οι παραλίες της Φλώριντα. Γέμισαν με κόσμο μέσα χρόνο ρεκόρ (ΒΙΝΤΕΟ)

Άνοιξαν οι παραλίες της Φλώριντα. Γέμισαν με κόσμο μέσα χρόνο ρεκόρ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από περίπου έναν μήνα, οι παραλίες της Φλώριντα στις ΗΠΑ αποκτούν πάλι ζωή. Αρκετές είναι οι παραλίες της περιοχής που άνοιξαν πάλι. Με τον κόσμο να σπεύδει εκεί μαζικά. Οι κανόνες βέβαια είναι συγκεκριμένοι όπως μεταδίδει το ctv news: Οι πολίτες μπορούν να περπατούν στις παραλίες, να τρέχουν, να κολυμπούν ή να κάνουν σέρφ. Αλλά δεν μπορούν να στέκονται για ηλιοθεραπεία, ούτε να στήνουν πτυσσόμενες καρέκλες.

Κάποιοι πάντως δεν τήρησαν τα μέτρα αποστασιοποίησης. Με την άρση της απαγόρευσης, στις 5 μ.μ. τοπική ώρα, πλήθος ενθουσιασμένων κατοίκων έσπευσαν στην παραλία του Τζάκσονβιλ, σύμφωνα με το CNN, και αρκετοί επισκέπτες επέλεξαν να κάνουν ηλιοθεραπεία, κάτι που έχει απαγορεύσει ωστόσο ο δήμαρχος, Λένυ Κάρυ.

Σε μια προσπάθεια να επιβληθούν οι κατάλληλες οδηγίες, η αστυνομία με μεγάφωνα προειδοποιούσε για την διατήρηση των σωστών αποστάσεων μεταξύ των επισκεπτών «Βοηθήστε να διατηρήσουμε τις παραλίες ανοιχτές» πρόσθετε το μήνυμα, σύμφωνα με το New York Post.

Στη Φλόριντα υπάρχουν επισήμως καταγεγραμμένα 23.000 κρούσματα κορoνοϊού και πάνω από 633 θάνατοι.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο δήμαρχος του Τζάκσονβιλ Λένυ Κάρυ ανακοίνωσε ότι πάρκα και παραλίες στο Duval County θα ξανανοίξουν, αρκεί οι επισκέπτες να ακολουθούν τις κοινωνικές οδηγίες της κοινωνικής απόστασης και να συμμετέχουν μόνο σε «βασικές δραστηριότητες» – όπως περπάτημα, ποδηλασία, τρέξιμο και κολύμπι.

Δείτε το σχετικό βίντεο του CNBC

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × four =