αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΆνοιξαν οι αιτήσεις για το «Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου». Θα μοιραστούν συνολικά 120.000 ευρώ

Άνοιξαν οι αιτήσεις για το «Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου». Θα μοιραστούν συνολικά 120.000 ευρώ

Ξεκίνησε η υποβολή υποψηφιοτήτων για το “Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου, Επιχειρηματικό Ξεκίνημα Χρονιάς 2019” που διοργανώνει για 12η συνεχόμενη χρονιά ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, ιδρυτής της easyJet, του ομίλου easyGroup και του Stelios Philanthropic Foundation.

Φέτος, ο ετήσιος θεσμός για τη νεανική επιχειρηματικότητα επιστρέφει ανανεωμένος, αυξάνοντας το ποσό σε €120.000 (από €100.000 τις προηγούμενες χρονιές) και συγκεκριμένα: €30.000 στον πρώτο νικητή και €10.000 έκαστος σε εννιά ακόμα νικητές. Συνολικά θα βραβευτούν δέκα επιχειρήσεις (από οκτώ τις προηγούμενες χρονιές).

Από το 2008, ο σημαντικός για την Ελληνική Επιχειρηματικότητα θεσμός ενισχύει ουσιαστικά την εθνική οικονομία και τη δημιουργία θέσεων εργασίας στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, μέχρι και το 2019, το Βραβείο θα έχει ενισχύσει νέες επιχειρήσεις με το συνολικό ποσό των €920.000.

Το Βραβείο απευθύνεται αποκλειστικά σε νέες και νέους Έλληνες επιχειρηματίες μέχρι 40 ετών (γεννηθείς το 1979 ή μετέπειτα) που έχουν ιδρύσει την εταιρεία τους στην Ελλάδα και έχουν ξεκινήσει την επιχειρηματική τους δραστηριότητα τα τελευταία 5 χρόνια, συγκεντρώνοντας συνολικό τζίρο τουλάχιστον €10.000 το χρόνο. Η επιχείρησή τους πρέπει να απασχολεί τουλάχιστον δύο άτομα και ο επιχειρηματίας πρέπει να κατέχει τουλάχιστον το 50% αυτής.

Και αυτή τη χρονιά, η διαδικασία για την υποβολή των αιτήσεων θα γίνει αποκλειστικά online και συγκεκριμένα μέσω της σελίδας του Ιδρύματος στο Facebook. Όλοι οι υποψήφιοι, έχοντας “κάνει like” στην επίσημη σελίδα Stelios Philanthropic Foundation και “join” στο ανοικτό γκρουπ Stelios Awards for Young Entrepreneurs in Greece 2019 θα μπορούν να “κατεβάσουν” σε μορφή pdf τη σχετική φόρμα για την υποβολή αίτησης στα φετινά βραβεία. Η φόρμα αυτή θα πρέπει να συμπληρωθεί και να σταλεί στο Inbox της σελίδας στο Facebook. Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων είναι η Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 + nineteen =