αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΆνοιξαν οι αιτήσεις για τον Station F, τον μεγαλύτερο startup incubator του πλανήτη

Άνοιξαν οι αιτήσεις για τον Station F, τον μεγαλύτερο startup incubator του πλανήτη

Αν έχεις μια startup στην Ευρώπη, τότε το καλύτερο μέρος στο οποίο μπορείς να βρεθείς, είναι ο Station F. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο startup incubator του κόσμου και έχει έδρα στο Παρίσι.

Τώρα άνοιξαν οι αιτήσεις για όσους startuppers θέλουν να ενταχθούν στον νέο κύκλο του Station F. Αναλυτικές πληροφορίες και αιτήσεις εδώ.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να κάνουν την αίτηση τους ως 18 Οκτωβρίου 2020. Το κόστος για τους ενοίκους του Station F είναι στα 205 ευρώ τον μήνα. Ωστόσο υπάρχει και το δωρεάν πακέτο, για συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν το «ενοίκιο».

Αίτηση μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε νέος επιχειρηματίας, ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής του. Αρκεί να είναι full-time στην startup του, και φυσικά να είναι διατεθειμένος να μετακομίσει για κάποιο χρονικό διάστημα στο Παρίσι.

Κάτι ακόμα που έχει ενδιαφέρον: Στο επίσημο site του Station F, βλέπουμε να παρουσιάζονται οι άνθρωποι που θα κάνουν την επιλογή των startups. Σε αντίθεση με incubators και διαγωνισμούς στην Ελλάδα, όπου η κριτική επιτροπή είναι… μυστική.

Applications for Batch 8 of the Founders Program are open! If you're building an early-stage startup, learn more & apply…

Gepostet von Station F am Montag, 14. September 2020

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 + 14 =