αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΆλλα κόλπα από το Πλαίσιο: Στέλνει ακόμα και δύο Newsletters στους χρήστες… σε λιγότερο από 24 ώρες

Άλλα κόλπα από το Πλαίσιο: Στέλνει ακόμα και δύο Newsletters στους χρήστες… σε λιγότερο από 24 ώρες

Μια μάλλον εκνευριστική τακτική ακολουθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα το Πλαίσιο. Η γνωστή αλυσίδα, χρησιμοποιεί παραδοσιακά την μέθοδο του Newsletter για να ενημερώνει τους καταναλωτές της, για τις κατά καιρούς νέες προσφορές και τα νέα προϊόντα που φέρνει. Ωστόσο, φαίνεται ότι πλέον το τμήμα του digital marketing στην εταιρία δουλεύει… με πολύ αυξημένους ρυθμούς.

Γιατί το λέμε αυτό: Εδώ και αρκετό καιρό το Πλαίσιο στέλνει Newsletters στα emails των χρηστών, ανά πολύ σύντομα χρονικά διαστήματα. Είναι χαρακτηριστικό, ότι την Τετάρτη (11/10) η εταιρία έστειλε το διαφημιστικό email της στις 7:19 το απόγευμα. Την επόμενη ημέρα, δηλαδή σήμερα (12/10), η γνωστή αλυσίδα έστειλε νέο διαφημιστικό email στις 11:15 το πρωί. Πρόκειται για δύο Newsletters, σε λιγότερο από 24 ώρες.

Φυσικά το Πλαίσιο έχει αποκτήσει τα emails των καταναλωτών είτε κατά την αγορά σε κάποιο κατάστημα (σου ζητάνε email), είτε τα έχουν εισάγει οι ίδιοι οι χρήστες στην πλατφόρμα της εταιρίας κάποια στιγμή (π.χ. για κάποιο διαγωνισμό). Από ότι φαίνεται όμως, τελικά το να δίνεις το email σου με τόσο εύκολο τρόπο, μάλλον δεν είναι και η καλύτερη επιλογή.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 − 2 =