αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΆλλα κόλπα από την Audi: Βρήκε τον τρόπο για να αποφεύγεις όλα τα κόκκινα φανάρια

Άλλα κόλπα από την Audi: Βρήκε τον τρόπο για να αποφεύγεις όλα τα κόκκινα φανάρια

Η μεγαλύτερη ταχύτητα δεν είναι πάντα ο τρόπος να φτάσετε πιο γρήγορα στον προορισμό σας, ειδικά όταν μιλάμε για δρόμους πόλης με κίνηση και φανάρια. Για αυτό το λόγο η Audi παρουσιάζει το Green Light Optimization Speed Advisory (GLOSA) το οποίο υπόσχεται να σας παρέχει τη βέλτιστη ταχύτητα με την οποία πρέπει να κινείστε για να μην πετύχετε κανένα κόκκινο φανάρι ή έστω να μειώσετε σημαντικά το χρόνο που περνάτε σε αυτά.

Σε συνδυασμό με την ήδη υπάρχουσα Traffic Light Information τεχνολογία, το νέο σύστημα συνδυάζει τη θέση του οχήματός σας και τα δεδομένα των φαναριών για να υπολογίσει τις ιδανικές ταχύτητες, οι οποίες εμφανίζονται στο κοντέρ του αυτοκινήτου ή σε HUD στο παρμπρίζ.

Το νέο σύστημα θα είναι διαθέσιμο σε μοντέλα του 2017 και μετά που υποστηρίζουν το Audi Connect Prime. Προς το παρόν, η χρήση του συστήματος περιορίζεται σε 13 πόλεις των ΗΠΑ. Μελλοντικές αναβαθμίσεις του συστήματος θα μπορούν να παρέχουν αυτόματη εκκίνηση του κινητήρα όταν ανάβει το πράσινο και πλοήγηση η οποία θα περιορίζει τις στάσεις στο ελάχιστο μέχρι να φτάσετε στον προορισμό σας.

Πηγή: Unboxholics.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × five =