αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΌχι dress code, όχι εργασία πολύ νωρίς, και ευελιξία: 9 πράγματα που θέλουν οι Millennials στη δουλειά

Όχι dress code, όχι εργασία πολύ νωρίς, και ευελιξία: 9 πράγματα που θέλουν οι Millennials στη δουλειά

H λεγόμενη γενιά των Millennials κατέχει πλέον ένα μεγάλο κομμάτι του εργασιακού δυναμικού. Και αυτό αναμένεται να γίνει ακόμα μεγαλύτερο- το 2025 το 75% των εργαζομένων θα είναι από την συγκεκριμένη γενιά. Πρόκειται για άτομα που σήμερα είναι 18 ως 34 ετών.

Αλλά τι αναζητούν τελικά οι Millennials στην δουλειά τους; Οκ, πέρα από το να γίνουν… οι επόμενοι Mark Zuckerberg. Το παρακάτω γράφημα δίνει τις απαντήσεις. Είναι τα 9 πράγματα που θέλουν οι Millennials, και μπορούν να τους κρατήσουν σε ένα επαγγελματικό πεδίο ή μια συγκεκριμένη εταιρία.

Μερικά από αυτά ίσως δεν τα είχαν οι παλαιότερες γενιές ως προτεραιότητα. Το 79% των Millennials δεν θέλει dress code στην δουλειά. Προτιμά τα τζιν. Επίσης, θέλουν να ξεκινούν να εργάζονται περίπου στις 10:00 το πρωί, όχι νωρίτερα. Τους αρέσει η συνεργασία, η ευελιξία στα ωράρια, ενώ επιζητούν την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

https://clearreview.com/wp-content/uploads/2016/11/How-to-Keep-Millenials-Engaged-at-Work-Infographic.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve − eleven =