αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΌταν οι εκατομμυριούχοι ζητούν συμβουλές στα social media. Μόλις το έκανε ο Grant Cardone

Όταν οι εκατομμυριούχοι ζητούν συμβουλές στα social media. Μόλις το έκανε ο Grant Cardone

Είναι εκπληκτικό το πως χειρίζονται τα social media οι Αμερικάνοι επιχειρηματίες. Έχουν κατανοήσει πλήρως το πως να τα χρησιμοποιούν. Χωρίς να κάνουν πάντα φαντεζί κινήσεις, καταφέρνουν να αξιοποιούν πλήρως τις νέες τεχνολογίες και με αυτό τον τρόπο να είναι κοντά στο κοινό.

Μια απλή ανάρτηση, που δείχνει σε μεγάλο βαθμό τα παραπάνω, είναι αυτή που έκανε την Πέμπτη ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, Grant Cardone. Με μια πολύ απλή και σύντομη FB ανάρτηση, ρώτησε: «Αν θα μου δίνατε μια συμβουλή, ποια θα ήταν αυτή;». Φυσικά, ο ίδιος δεν έχει ανάγκη από ιδιαίτερες συμβουλές- τα έχει καταφέρει πολύ καλά στη ζωή του. Πόσο εύκολο είναι άλλωστε να βρεις μια συμβουλή για να δώσεις σε έναν εκατομμυριούχο; Όμως με αυτόν τον τρόπο ο γνωστός επιχειρηματίας διατηρεί μια όμορφη αμεσότητα με το κοινό. Το ακόμα πιο σημαντικό; Ο ίδιος κάθεται και απαντά, σε πολλά από τα σχόλια που του κάνουν οι χρήστες, κάτω από το Facebook post.

If you could give me 1 positive piece of advice, what would it be?

Posted by Grant Cardone on Donnerstag, 4. Mai 2017

Ο Grant Cardone είναι επιχειρηματίας και best seller συγγραφέας των New York Times. Έχουμε ξανά μιλήσει για αυτόν: πρόκειται για έναν αυτοδημιούργητο εκατομμυριούχο, που ξεκίνησε από το μηδέν και εφαρμόζοντας ένα ιδιαίτερα επίπονο πλάνο, με εργασία πολλών ωρών, κατάφερε να φτάσει στην επιτυχία. Σήμερα έχει στην κατοχή του 4 μεγάλες εταιρίες, ενώ είναι επίσης γνωστός για τις ομιλίες του που κάνει σε διάφορα μέρη του κόσμου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι ένα πτυχίο θα τους οδηγήσει σε μια καλοπληρωμένη δουλειά. Αυτό είναι γελοίο»

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 − 15 =