αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Όταν είστε σίγουροι ότι η άποψη σας είναι σωστή, πάρτε θέση»: Οι συμβουλές του Tim Cook στους αποφοίτους του MIT

«Όταν είστε σίγουροι ότι η άποψη σας είναι σωστή, πάρτε θέση»: Οι συμβουλές του Tim Cook στους αποφοίτους του MIT

Ο Tim Cook είναι αναμφίβολα μια από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες στον χώρο της τεχνολογίας. Χτες, Παρασκευή, βρέθηκε στην τελετή αποφοίτησης του MIT. Και έδωσε μερικές από τις ιδιαίτερες συμβουλές του στους νέους που ήταν εκεί.

«Μερικές φορές, η ίδια τεχνολογία που μας συνδέει, μας χωρίζει» σημείωσε ο Tim Cook αναφερόμενος στα social media. Και συνέχισε: «Μην ακούτε τα trolls και για όνομα του Θεού, μη γίνετε ένα από αυτά».

Παράλληλα, ο ίδιος μοιράστηκε ένα στοιχείο από το στιλ ηγεσίας του. Όπως είπε, η Apple έχει θέσει τον φιλόδοξο στόχο να χρησιμοποιήσει μόνο ανανεώσιμες πηγές ενέργειας σε όλη την αλυσίδα εφοδιασμού της, και επενδύει χρήματα σε αυτή την προσπάθεια. Όταν πιέζεται από έναν επενδυτή για να κάνει το αντίθετο, ο Cook απαντά: «Κάνουμε αυτά τα πράγματα γιατί πιστεύουμε ότι είναι σωστά. Αν δεν μπορείτε να δεχτείτε τη θέση μας, τότε δεν μπορείτε να έχετε μετοχές της Apple».

Ο Tim Cook, συμβούλεψε τους νέους που είχε μπροστά του στο MIT: «Όταν είστε σίγουροι ότι η άποψη σας είναι σωστή, πάρτε θέση». Κάτι που έχουν πει και άλλοι μεγάλοι leaders στο παρελθόν. Δεν είναι τόσο εύκολο μερικές φορές να παραμείνεις σταθερός στην άποψη και το όραμα σου. Η ιστορία έχει δείξει όμως, ότι αυτοί που το έκαναν, τελικά έφτασαν σε μεγάλες επιτυχίες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen + 7 =