αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΌταν είσαι Douleutaras… παίρνεις χρηματοδοτήσεις: Πάνω από 1 εκατ. ευρώ θα «σηκώσει» η πλατφόρμα

Όταν είσαι Douleutaras… παίρνεις χρηματοδοτήσεις: Πάνω από 1 εκατ. ευρώ θα «σηκώσει» η πλατφόρμα

Νέα μεγάλη χρηματοδότηση, ύψους πάνω από 1 εκατ. ευρώ θα λάβει η πλατφόρμα Douleutaras, όπως ανακοίνωσε ο ιδρυτής και CEO της, Ανδρέας Γραμμάτης, κατά τη διάρκεια του τελευταίου Startup Grind Athens.

Όπως είπε ο ίδιος, στη νέα χρηματοδότηση θα συμμετέχουν όλοι οι παλιοί επενδυτές. Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν σύντομα.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο It’s Possible, ο Ανδράς Γραμμάτης είχε μιλήσει για την προηγούμενη χρηματοδότηση που έλαβε η γνωστή πλατφόρμα ύψους 350.000 ευρώ.

«Καταρχήν χρειάζεται μία ισχυρή ομάδα που αποτελείται από μέλη με συμπληρωματικές ικανότητες. Η ομάδα αυτή πρέπει να διαθέτει μία συγκεκριμένη πρόταση, η οποία να λύνει ένα σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει μεγάλο τμήμα ενός πληθυσμού» είπε στη συνέντευξη του στο It’s Possible o ιδρυτής του Douleutaras, αναφορικά με το τι χρειάζεται μια ελληνική startup για να φτάσει στη χρηματοδότηση.

Παράλληλα, ο ίδιος σημείωσε ότι: «Από εκεί και πέρα θα πρότεινα σε κάθε founder να αναζητήσει χρηματοδότηση αφού έχει επιβεβαιώσει πως υπάρχει ζήτηση για το προϊόν του και κυρίως πως ο πελάτης του είναι διατεθειμένος να πληρώσει για το προϊόν. Θεωρώ πως η χρηματοδότηση δεν είναι το σημαντικότερο “εμπόδιο” στη διαδικασία ανάπτυξης μίας startup, στα αρχικά τουλάχιστον βήματα της. Τα σημαντικότερα είναι η ομάδα, το προϊόν και το traction».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια πλατφόρμα που βρίσκει δουλειά στους Douleutarades. Ο ιδρυτής της μιλά στο It’s Possible

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 + 1 =