αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΌταν δεν παίρνεις ένα ρίσκο, αυτό θα σε στοιχειώνει: Ο Jeff Bezos εξηγεί μέσα σε 1 λεπτό το πως θα πάρεις τις τολμηρές αποφάσεις στη ζωή σου

Όταν δεν παίρνεις ένα ρίσκο, αυτό θα σε στοιχειώνει: Ο Jeff Bezos εξηγεί μέσα σε 1 λεπτό το πως θα πάρεις τις τολμηρές αποφάσεις στη ζωή σου

Είναι ένας άνθρωπος που έχει πάρει μεγάλα ρίσκα στην διαδρομή του. Και τώρα μπορεί να παραθέσει το πως το έκανε, έτσι ώστε να το κάνεις και εσύ. Ο Jeff Bezos βρέθηκε πρόσφατα σε ένα event, ως ομιλητής. Εκεί, ανάμεσα σε άλλα, εξήγησε τη σημασία των μεγάλων ρίσκων στη ζωή μας. Τελικά, αυτά τα για οποία μετανιώνουμε, είναι αυτά που δεν κάναμε.

Όπως λέει ο ίδιος, αν δεν βαδίσεις στο μονοπάτι που θες, αυτό θα σε στοιχειώνει. Θα έχεις πάντα την απορία: «Τι θα είχε συμβεί αν…;». Περιγράφει το πως ξεκίνησε την Amazon. Τότε πήρε το μεγάλο ρίσκο να αφήσει την καλοπληρωμένη δουλειά του στη Wall Street, για να κυνηγήσει το όνειρο του.

«Ήξερα, ότι όταν πάω 80 χρονών, ποτέ δεν θα μετάνιωνα για την επιλογή μου, να προσπαθήσω πάνω σε κάτι με το οποίο ήμουν ενθουσιασμένος», λέει ο ιδρυτής της Amazon.

Ακόμα κι αν αποτύγχανε, θα ήταν ΟΚ. Θα ήταν πολύ περήφανος που προσπάθησε. «Αν δεν είχα προσπαθήσει, ήξερα ότι αυτό θα με στοίχειωνε», λέει ο Bezos. Καταλήγοντας ότι αυτή η οπτική, είναι χρήσιμη για να σε βοηθήσει να πάρεις οποιαδήποτε μεγάλη απόφαση στην ζωή σου. Δες όλα όσα είπε ο Jeff Bezos, στο παρακάτω βίντεο διάρκειας μόλις 1 λεπτού.

Jeff Bezos took a major risk that led to finding Amazon

Amazon.com founder Jeff Bezos took a BIG risk when he was 30-years-old. Let it inspire you to take more risks.

Posted by CNBC Make It on Dienstag, 21. November 2017

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two + three =