αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Όταν δεν έχεις τίποτα να αποδείξεις…»: Μέσα σε μια σύντομη φράση, o CEO του Linkedin δίνει μια σπουδαία συμβουλή

«Όταν δεν έχεις τίποτα να αποδείξεις…»: Μέσα σε μια σύντομη φράση, o CEO του Linkedin δίνει μια σπουδαία συμβουλή

Είναι ένα μονοπάτι στο οποίο μπαίνουν οι περισσότεροι νέοι επιχειρηματίες (και όχι μόνο). Θέλουν από την Day 1 να αποδείξουν την αξία τους, μπροστά σε όλους. Δεν είναι κακό απαραίτητα. Αυτό το ιδιαίτερο πείσμα, μπορεί να σε οδηγήσει στο να περπατήσεις… αυτό το 1 επιπλέον μίλι, και να φτάσεις σε μεγάλα αποτελέσματα. Με απλά λόγια, λειτουργεί από μόνο του ως ένα κίνητρο.

Υπάρχει όμως κάτι ακόμα καλύτερο. Στο οποίο εστιάζει ο CEO του Linkedin, Jeff Weiner. Μέσα από ένα σύντομο post στο Linkedin, κάνει μια διαπίστωση, η οποία είναι ταυτόχρονα και μια σπουδαία συμβουλή. «Αν και δεν μπορεί να ‘καίει’ με την ίδια αίσθηση του επείγοντος, η πιο υγιεινή μορφή κινήτρων είναι αυτό που μένει όταν δεν έχει απομείνει τίποτα για να αποδείξεις», λέει ο έμπειρος businessman.

Έτσι, με τρόπο λίγο ποιητικό, εξηγεί πως δεν χρειάζεται πάντα να είσαι «στο κόκκινο». Μερικά σπουδαία αποτελέσματα έρχονται όταν είσαι απαλλαγμένος από αυτή την αρχική πίεση. Τότε που οι περισσότεροι έχουν αποδεχτεί την αξία σου. Και εσύ μπορείς να κάνεις σοβαρές και ψύχραιμες επιλογές. Φυσικά, το εν λόγω post του CEO έγινε viral.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

7 + 13 =