αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Όταν απορρίφθηκα 37 φορές»: Η Arianna Huffington έκανε ένα ιδιαίτερο post

«Όταν απορρίφθηκα 37 φορές»: Η Arianna Huffington έκανε ένα ιδιαίτερο post

Το newsfeed μας στα social media, συχνά πλημμυρίζεται από τις επιτυχίες μας, έγραψε η Arianna Huffington. Και κάπως έτσι, η ίδια αποφάσισε να κάνει ένα διαφορετικό post. Η ιδρύτρια της Huffington Post και της Thrival Global, γύρισε πίσω τον χρόνο, και μίλησε για μια δύσκολη φάση στην ζωή της.

«Ένα από τι ‘κάτω’ σημεία της ζωής μου ήταν όταν το δεύτερο βιβλίο μου απορρίφθηκε από 37 εκδότες», λέει η γνωστή businesswoman σε ανάρτηση της στο Facebook.

Και παραδέχεται πως μετά την 25η απόρριψη, άρχισε να έχει αμφιβολίες. Και να κοιτά μήπως δεν κάνει κάτι καλά. ‘Η μήπως πρέπει να αλλάξει καριέρα.

Ενώ είχε απογοητευτεί και τα χρήματα της είχαν τελειώσει, ενώ προχώραγε σε ένα δρόμο στις ΗΠΑ έκανε μια απρόσμενη κίνηση: Μπήκε σε ένα υποκατάστημα της Barclays Bank. Όπως περιγράφει η ίδια, ζήτησε να δει τον διευθυντή, με σκοπό να της δώσει το ΟΚ για ένα δάνειο. Παρόλο που δεν είχε περιουσιακά στοιχεία, πήρε το δάνειο.

«Αλλάξε τη ζωή μου, γιατί σήμαινε ότι μπορούσα να επιβιώσω για ακόμα 13 απορρίψεις» τονίζει. Η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή. Με την Arianna Huffington να βγάζει πολλά χρήματα, και ξεκινά projects που γιγαντώθηκαν και να γίνεται μια από τις πιο πετυχημένες επιχειρηματίες στον κόσμο.

Όπως λέει, από εκείνη την ιστορία με το δάνειο, πήρε ένα χρήσιμο μάθημα: Στα παραμύθια, υπάρχουν ζώα τα οποία βοηθούν τον ήρωα να βγει από το σκοτεινό δάσος. Κάτι τέτοιο γίνεται και στην ζωή, μόνο που τα ζώα έχουν ανθρώπινη μορφή. Όπως εκείνος ο διευθυντής της τράπεζας, που έδωσε το δάνειο.

Our social media feeds are often a non-stop highlight reel of our successes. This week, I wanted to share a different…

Gepostet von Arianna Huffington am Donnerstag, 20. Juni 2019

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 4 =