αρχικηVIRALΌσοι μένουν σε αυτή την πολυκατοικία δεν χρειάζεται να βγαίνουν έξω- Και το ενοίκιο είναι από 200 ευρώ τον μήνα

Όσοι μένουν σε αυτή την πολυκατοικία δεν χρειάζεται να βγαίνουν έξω- Και το ενοίκιο είναι από 200 ευρώ τον μήνα

Μία πολυκατοικία… διαφορετική από τις άλλες έχει δημιουργηθεί στην Κίνα. Όσοι μένουν εκεί, δεν χρειάζεται να βγαίνουν έξω. Βρίσκεται στην Qianjiang Century City στην κεντρική επιχειρηματική περιοχή της Hangzhou στην ανατολική Κίνα.

Το τεράστιο συγκρότημα διαμερισμάτων, ονόματι Regent International, προσφέρει όλες ανέσεις στους ενοίκους του, με αποτέλεσμα να μην χρειάζεται να βγουν έξω απ’ αυτό μέσα στην ημέρα.

Το τεράστιο φάσμα υπηρεσιών – παροχών περιλαμβάνει από γυμναστήρια και σούπερ μάρκετ, έως πισίνες και κομμωτήρια. Η κατασκευαστική εταιρεία The Broad Group που κατασκεύασε το συγκρότημα, εξήγησε ότι αυτό έχει να κάνει με τη μείωση των επιπέδων κυκλοφορίας. Η εταιρεία υπολόγισε ότι το κτίριο θα κρατήσει τουλάχιστον 2.000 αυτοκίνητα μακριά από τους δρόμους, αφαιρώντας από τους κατοίκους την ανάγκη να διανύουν μεγάλες αποστάσεις για τις ανέσεις τους.

Απευθύνεται σε πτυχιούχους και τελειόφοιτους, ενώ είναι επίσης δημοφιλές σε νέους επαγγελματίες, συμπεριλαμβανομένων των influencers, καθώς και σε ανθρώπους που είναι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων.

Το κτίριο έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει έως και 30.000 κατοίκους, αν και σήμερα στεγάζει 20.000.

Πόσο όμως κοστίζει να μείνει κανείς μέσα σε ένα από τα χιλιάδες διαμερίσματα; Στην περίπτωση που το budget σας είναι περιορισμένο, μπορείτε να νοικιάσετε ένα διαμέρισμα χωρίς παράθυρα το οποίο κοστίζει μόλις 220 δολάρια το μήνα (περίπου 200 ευρώ). Εάν θέλετε όμως το φως του ηλίου να μπαίνει από παντού στον χώρο σας και επιπλέον μια βεράντα για να κάθεστε και να απολαμβάνετε τη θέα, αυτό μπορεί να σας κοστίσει 550 δολάρια το μήνα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 3 =